ΥΓΕΙΑ

Τα συγκλονιστικά τελευταία λόγια μητέρας που πέθανε από δηλητηριώδη μανιτάρια: «Δεν μπορώ να συνεχίσω πολύ περισσότερο. Σε αγαπώ»

Μια γυναίκα από τη Μοντάνα που υπέστη έναν παρατεταμένο και επώδυνο θάνατο αφού έφαγε δηλητηριώδη μανιτάρια από την Κίνα σε ένα εστιατόριο σούσι πέρασε τις τελευταίες της μέρες λέγοντας στους αγαπημένους της: «Δεν είμαι σίγουρη ότι μπορώ να συνεχίσω πολύ περισσότερο», αποκάλυψε ο σύζυγός της.

Η Donna Ventura 64 ετών αρρώστησε βαριά με τροφική δηλητηρίαση μόλις μία ώρα αφότου κατανάλωσε ένα ρολό γεμάτο με σολομό και μανιτάρια σε ένα τοπικό εστιατόριο τον περασμένο Απρίλιο.

Πέρασε τις επόμενες δύο εβδομάδες στη μονάδα εντατικής θεραπείας στο Περιφερειακό Ιατρικό Κέντρο καθώς οι τοξίνες από τα μανιτάρια κατέστρεφαν σιγά σιγά το συκώτι και τα νεφρά της.

Πριν πεθάνει στις 29 Απριλίου, η ασθένεια της είχε βλάψει τόσο σοβαρά τον λαιμό της που δεν μπορούσε να μιλήσει – έτσι επικοινωνούσε γράφοντας μηνύματα με έναν κόκκινο μαρκαδόρο.

Μεταξύ των τελευταίων λέξεων της ήταν: «Δεν είμαι σίγουρη ότι μπορώ να συνεχίσω πολύ ακόμα, πώς θα τα καταφέρουμε, δεν αντέχω τον πόνο», είπε ο σύζυγός της, Jon Ventura, σε μια νέα συνέντευξη.

«Το τελευταίο ζευγάρι που έγραψε ήταν σε εμένα και στον γιο μας όπου έγραψε «Σ’ αγαπώ» και στον γιο μας έγραψε «Σ’ αγαπώ»

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk