LIFESTYLE

Τατιάνα Στεφανίδου: Ο λόγος που δεν κάνει φέτος τηλεόραση

Μία Εξομολόγηση για την Απουσία

Η τατιάνα στεφανίδου, γνωστή παρουσία της τηλεοπτικής μας σκηνής, μοιράστηκε πρόσφατα μέσω του προσωπικού της blog την απόφαση της να μείνει εκτός τηλεόρασης. Για πρώτη φορά, εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή τη διαδρομή, αναδεικνύοντας τους προβληματισμούς και τις προτεραιότητές της.

Η Σημασία της Προσωπικής Ζωής

Η τατιάνα στεφανίδου περιγράφει ότι σε αυτή την ηλικία της ωριμότητας, η αποχή από την τηλεοπτική οθόνη είναι κάτι «ξένο» για εκείνη. Όμως, δήλωσε ότι δεν ήθελε να κάνει εκπτώσεις στην προσωπική της ζωή και στον ποιοτικό χρόνο που περνά με την οικογένειά της. Η ανάγκη για προσωπική ανάπτυξη και η ποιότητα της δουλειάς είναι παράγοντες που βάρυναν στην απόφασή της.

Δημιουργία και Πάθος

«Η δουλειά για μένα είναι συνδεδεμένη με τη δημιουργία και την αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε», τόνισε η τατιάνα στεφανίδου. Εξήγησε ότι η παρουσία στην τηλεόραση δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά αποτελεί ευκαιρία για την παραγωγικότητα και την έμπνευση. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «πήρα λοιπόν μια βαθιά ανάσα και ακολούθησα τον… δρόμο της καρδιάς!» Αυτή η δήλωση δείχνει τη σημασία που δίνει στους στόχους και τα όνειρά της.

Με ρωτάτε πολλοί γιατί δεν είμαι φέτος στην τηλεόραση. Τα μηνύματα που λαμβάνω είναι εκατοντάδες και είναι λογικό. Αυτή μου τη δραστηριότητα γνωρίζετε περισσότερο καθώς αυτή έχει και τη μεγαλύτερη προβολή. Από το 1993 μέχρι και σήμερα έχω σταματήσει από την τηλεόραση μόνο για λίγους μήνες.

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ όταν συνειδητοποιώ τα 31 συναπτά έτη καθημερινής τηλεοπτικής έκθεσης, μου φαίνονται πολλά!» έγραψε

Η δημοφιλής παρουσιάστρια εξηγεί στο blog της στο TLIFE γιατί δεν κάνει τηλεόραση αυτό το διάστημα. 

«Με ρωτάτε πολλοί γιατί δεν είμαι φέτος στην τηλεόραση. Τα μηνύματα που λαμβάνω είναι εκατοντάδες και είναι λογικό. Αυτή μου τη δραστηριότητα γνωρίζετε περισσότερο καθώς αυτή έχει και τη μεγαλύτερη προβολή. Από το 1993 μέχρι και σήμερα έχω σταματήσει από την τηλεόραση μόνο για λίγους μήνες.

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ όταν συνειδητοποιώ τα 31 συναπτά έτη καθημερινής τηλεοπτικής έκθεσης, μου φαίνονται πολλά!»

Διαβάστε όλο το κείμενο στο Tatiana’s blog!

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk