LIFESTYLE

Τίτο Τζάκσον: Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής και αδελφός του Μάικλ Τζάκσον

Η ζωή του Τίτο Τζάκσον

Ο Τίτο Τζάκσον, ο οποίος συμμετείχε στο εμβληματικό συγκρότημα Jackson 5, απεβίωσε σε ηλικία 70 ετών. Ο Τίτο ήταν ένα εκ των σημαντικών μελών του συγκροτήματος, μαζί με τους αδελφούς του, Τζάκι, Τζερμέιν, Μάρλον και τον πολυαγαπημένο Μάικλ Τζάκσον, που έφυγε από τη ζωή το 2009. Η καριέρα του Τίτο στην μουσική σκηνή έχει αποτυπωθεί με μοναδικές επιτυχίες που θυμίζουν τη χρυσή εποχή των Jackson 5.

Ο θάνατος και η κληρονομιά του

Στις 16 Σεπτεμβρίου, η οικογένεια Τζάκσον υπήρξε μάρτυρας μιας συγκλονιστικής απώλειας. Ο Στιβ Μάνινγκ, παλιός φίλος και πρώην μάνατζερ της οικογένειας, δήλωσε στο Entertainment Tonight ότι ο Τίτο πέθανε, αν και η επίσημη αιτία θανάτου είναι ακόμη άγνωστη. Η εκθαμβωτική κληρονομιά του Τίτο στο μουσικό χώρο θα παραμείνει ζωντανή μέσα από τη μουσική του και τις αναμνήσεις που άφησε πίσω του.

Οι τελευταίες στιγμές

Προτού φύγει, ο Τίτο είχε ταξιδέψει στο Μόναχο ενόψει μιας προγραμματισμένης παράστασης του συγκροτήματος. Αυτή η τελευταία εμφάνιση για τον Τίτο ήταν αναμενόμενη από πολλούς θαυμαστές και φίλους του. Παρόλο που δεν θα τον ξαναδούμε στη σκηνή, η μουσική και η επιρροή του στις επόμενες γενιές θα παραμείνει ανεξίτηλη. Ο θάνατός του θλίβει όχι μόνο την οικογένεια Τζάκσον αλλά και όλους τους λάτρεις της μουσικής, οι οποίοι έζησαν μαζί του στιγμές μαγείας.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk