ΕΛΛΑΔΑ

Σύλληψη 33χρονου Αλβανού που είχε προσπαθήσει να στραγγαλίσει με σχοινί την πρώην του

Σύλληψη από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Στις πρωινές ώρες της 29ης Ιουνίου 2024, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής συνέλαβαν έναν 33χρονο αλλοδαπό στα Πατήσια. Ο συλληφθείς αντιμετωπίζει ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε συνδυασμό με παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.

Η Βίαιη Επίθεση

Ο 33χρονος κατηγορείται ότι στις αρχές Ιουνίου εισήλθε βιαίως στην οικία της πρώην συντρόφου του, η οποία βρισκόταν εκεί με το ανήλικο τέκνο της. Σύμφωνα με τις κατηγορίες, ο δράστης έσπασε την πόρτα και προσπάθησε να την στραγγαλίσει με σχοινί και θηλιά που είχε κατασκευάσει. Πριν αποχωρήσει από το σημείο, την γρονθοκόπησε στο κεφάλι.

Συνεχείς Περιπολίες για Πρόληψη

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συνεχών περιπολιών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, οι οποίες έχουν ως σκοπό την πρόληψη παραβατικών συμπεριφορών και τον εντοπισμό ατόμων που διώκονται με καταδικαστικές αποφάσεις. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τον 33χρονο και τον οδήγησαν στις αρμόδιες εισαγγελικές και ανακριτικές αρχές.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk