ΚΟΣΜΟΣ

Σύζυγος σκότωσε τη γυναίκα του και της ξερίζωσε την καρδιά όταν τον κατήγγειλε για βιασμό

Ένας σύζυγος σκότωσε τη γυναίκα του και της ξερίζωσε την καρδιά αφού ανακάλυψε ότι τον είχε αναφέρει στην αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία.

Η αστυνομία στη Βραζιλία βρήκε τον Marcelo Nistarda Antoniassi να κρατά το μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποίησε για να αφαιρέσει τα όργανα της Milena Dantas Bereta Nistarda αφού έσπευσε στον τόπο της δολοφονίας.

Εκτός από την καρδιά της, λέγεται ότι κόπηκαν και τα σπλάχνα του θύματος.

Το 53χρονο θύμα είχε καταγγείλει τον σύντροφό της στην αστυνομία μόλις τέσσερις ώρες νωρίτερα και πιστεύεται ότι είχε τρελαθεί και έσπασε την εξώπορτα του σπιτιού τους οδηγώντας σε αυτήν με το αυτοκίνητό του πριν τη σκοτώσει.

Το αποτρόπαιο έγκλημα συνέβη στην πόλη Τούπα, 600 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Σάο Πάολο στη Βραζιλία.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι η Milena είχε αναφέρει τον σύζυγό της γύρω στις 9.30 το πρωί της Δευτέρας και δολοφονήθηκε γύρω στη 1:30 μ.μ. την ίδια μέρα.

Λέγεται ότι είπε στους ντετέκτιβ ο σύζυγός της κρατούσε συχνά φυλακισμένη στο σπίτι της και την ανάγκαζε να κάνει σεξ παρά τη θέλησή της.

Τον ανέφερε την ίδια μέρα που ανακάλυψε μια εφαρμογή παρακολούθησης στο τηλέφωνό της.

Ο διευθυντής της επιχείρησης ομολόγησε το έγκλημά του στη σκηνή και παρακάλεσε τους αστυνομικούς να τον σκοτώσουν, αλλά αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις μόλις οδηγήθηκε σε ένα κοντινό αστυνομικό τμήμα.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 29 χρόνια και είχε έναν μεγάλο γιο, αν και λέγεται ότι μεγάλωσαν και την κόρη του Μαρσέλο από άλλη σχέση. Η κακομεταχείριση που υπέστη η Μιλένα λέγεται ότι αυξήθηκε όταν τα παιδιά έφυγαν από το σπίτι πριν από μερικούς μήνες.

Η αρχηγός της αστυνομίας Milena Davoli Nabas de Melo είπε στα τοπικά ΜΜΕ: «Ο ύποπτος είχε ένα μαχαίρι στο χέρι του όταν έφτασαν οι αστυνομικοί και τους ζήτησαν να τον πυροβολήσουν επειδή είχε σκοτώσει το θύμα του, αλλά διαπραγματεύτηκαν μαζί του για λίγα λεπτά και τον έβαλαν να δώσει. σήκωσε το μαχαίρι και πέταξε το στο έδαφος».

Ένας εκπρόσωπος της περιφερειακής κυβέρνησης ανέφερε σε δήλωση «Ένας 49χρονος συνελήφθη για φόνο αφού πιάστηκε στα χέρια το απόγευμα της Δευτέρας στη γειτονιά Vila Abarca στην Τούπα.

«Το θύμα είχε ζητήσει την προστασία της αστυνομίας από τον ύποπτο ώρες νωρίτερα.

«Ο άνδρας εισέβαλε στο σπίτι της οικογένειας και μαχαίρωσε τη γυναίκα που πέθανε στο σημείο. Προσπάθησε να διαφύγει αλλά συνελήφθη».

Ο μοναδικός ύποπτος για τη δολοφονία αναμενόταν να προφυλακιστεί μετά από προσφυγή στο δικαστήριο.

Η κηδεία της Μιλένας θα γίνει μετά τη νεκροψία.

Ένας φίλος την περιέγραψε σε ένα αφιέρωμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σήμερα ως «απίστευτη», προσθέτοντας: «Δεν είναι δίκαιο αυτό που σου συνέβη». Ένας άλλος πρόσθεσε: «Ο Θεός να παρηγορεί τα παιδιά σας».

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk