ΕΛΛΑΔΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Το διαζύγιο από Τσίπρα -“Κάτω τα χέρια από τον Κασσελάκη” [Βίντεο]

Την πρώτη του συνέντευξη μετά το 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ παραχώρησε στην ΕΡΤ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Το συνέδριο έδρασε όπως έπρεπε να δράσει» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκινώντας τη συνέντευξή του. Ο ίδιος δήλωσε ότι «προφανώς έχω βγει ενισχυμένος, είδατε ένα στάδιο που σειόταν και έλεγε κάτω τα χέρια από τον Κασσελάκη, υπάρχει ξεκάθαρη εντολή να προχωρήσω, πρέπει να γίνει μία μεγάλη προοδευτική συμμαχία ο ΣΥΡΙΖΑ, που θα νικήσει το Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συνεπώς ο κ. Κασσελάκης πιστεύει ότι βγήκε νικητής, ενισχυμένος και καθόλου λαβωμένος, με καθαρή εντολή να τα αλλάξει όλα στον ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο θα παραμείνει μέχρις τις επόμενες εθνικές εκλογές.

Ο ίδιος είπε ότι για την παρέμβαση Τσίπρα ενημερώθηκε μόλις ένα λεπτό πριν την ανάρτηση όταν ο διευθυντής του γραφείου του ενημέρωσε τον δικό του, ενώ για την απόρριψη της πρότασης Τσίπρα, πριν το συνέδριο ο Κασσελάκης είπε ότι «σέβομαι την πρωτοβουλία του, ήταν λάθος να μην εμφανιστεί στο Συνέδριο. Πέρα από αυτό ρωτήσετε τον ίδιο τι ακριβώς σκεφτόταν και τι θέλει να κάνει από δω και πέρα».

Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν “είδε” προθεσμίες στο πρόσωπό του μέχρι τις ευρωεκλογές, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα παραμείνει πρόεδρος μέχρι τις εθνικές εκλογές και σε περίπτωση που αμφισβητηθεί, θα κερδίσει εκ νέου τη μάχη.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk