ΕΛΛΑΔΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης έγραψε στον Τσίπρα «Σταμάτα την υπονόμευση» και μετά το έσβησε

Η Ένταση Μετά το Μήνυμα Τσίπρα

Μετά το μήνυμα από το περιβάλλον του κ. Τσίπρα, η κατάσταση έφτασε στα άκρα. Όλα ξεκίνησαν όταν στις 12:33 μετά τα μεσάνυχτα, ο Στέφανος Κασσελάκης ανάρτησε μια μακροσκελή απάντηση στον προκάτοχό του, χρησιμοποιώντας τη φράση «σταμάτα την υπονόμευση». Η δημόσια κατηγορία κατά του πρώην πρωθυπουργού ως υπονομευτή διέλυσε κάθε έννοια ενότητας στο κόμμα.

Η Πολεμική Ανάρτηση

Η «πολεμική» ανάρτηση του Κασσελάκη παρέμεινε στον «αέρα» των κοινωνικών δικτύων για λίγα μόνο λεπτά. Η ανάρτηση χαρακτηριζόταν από έντονη γλώσσα και κριτική, επιδεινώνοντας την ήδη τεταμένη κατάσταση. Ωστόσο, η ανάρτηση αποσύρθηκε γρήγορα, αφήνοντας τους υποστηρικτές και τους αντιπάλους του Κασσελάκη να αναρωτιούνται για τα επόμενα βήματα.

Η Νέα Ανάρτηση

Στις 1:22 τα ξημερώματα, ο Κασσελάκης δημοσίευσε μια νέα ανάρτηση, η οποία ήταν σε πολύ ηπιότερο τόνο. Η νέα αυτή ανάρτηση προσπάθησε να μετριάσει τη σύγκρουση και να επαναφέρει την ηρεμία στο εσωτερικό του κόμματος. Παρά την αλλαγή τόνου, οι εντάσεις παραμένουν και η ενότητα του κόμματος συνεχίζει να αμφισβητείται.

Συμπεράσματα

Οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν πόσο εύθραυστη είναι η ενότητα μέσα στο κόμμα. Η δημόσια αντιπαράθεση μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και του κ. Τσίπρα αναδεικνύει τις βαθύτερες διαφωνίες που υπάρχουν. Είναι φανερό ότι η κατάσταση απαιτεί προσεκτικό χειρισμό για να αποφευχθεί περαιτέρω κλιμάκωση.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk