ΕΛΛΑΔΑ

ΣΥΡΙΖΑ – Επεισόδιο Κασσελάκη με Γεροβασίλη και άλλους: «Όποιος δεν συμφωνεί μαζί μου, να φύγει» – Αποχώρησαν Οκτώ

Νέα Διαφωνία για την Ημερομηνία του Συνεδρίου

Η σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ τινάχθηκε στον αέρα, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ και τον Αντώνη Αντζολέτο. Η ένταση προκλήθηκε από νέα διαφωνία και σύγκρουση σχετικά με την ημερομηνία διεξαγωγής του συνεδρίου.

Αντιδράσεις από την Όλγα Γεροβασίλη και Άλλα Στελέχη

Η Όλγα Γεροβασίλη και άλλα στελέχη του κόμματος εξέφρασαν την αντίθεσή τους για την ημερομηνία του συνεδρίου, η οποία συμπίπτει με τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ για νέο πρόεδρο. Αυτή η διαφωνία προκάλεσε την αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος δήλωσε ότι όποιος δεν συμφωνεί μαζί του μπορεί να αποχωρήσει.

Αποχώρηση Στελεχών και Εντάσεις

Η φράση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε την οργή ορισμένων στελεχών, οδηγώντας στην αποχώρηση από τη συνεδρίαση 8 στελεχών ανάμεσα στους οποίους της Όλγας Γεροβασίλη, του Αλέκου Φλαμπουράρη, του Γιάννη Ραγκούση, του Θανάση Θεοχαρόπουλου και του Διονύση Ζαχαριάδη. Οι εντάσεις αυτές αναδεικνύουν τα εσωτερικά προβλήματα και τις διαφωνίες που υπάρχουν εντός του κόμματος, ιδίως σε κρίσιμες στιγμές όπως η προετοιμασία για το συνέδριο.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk