ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη εγγονός πρώην υπουργού για επίθεση σε βάρος 15χρονου και ληστεία

Εισαγωγή στο Συμβάν

Ένα αδιανόητο περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της 11ης Οκτωβρίου 2024, με κεντρικούς πρωταγωνιστές ένα 15χρονο αγόρι, εγγονό γνωστού πρώην υπουργού, και τους τρεις φίλους του. Αυτή η ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε δύο θύματα, ένας 15χρονος και ένας 19χρονος, προκειμένου να τους αρπάξει μόλις 5 ευρώ.

Η Επίθεση και η Αντίδραση της Αστυνομίας

Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από ένα εμπορικό κέντρο, όπου τα δύο θύματα πλησίασαν την ομάδα αστυνομικών της διεύθυνσης ασφάλειας κατά τις πρώτες ώρες της νύχτας, εξηγώντας τους ότι είχαν πέσει θύματα ληστείας. Σύμφωνα με τις καταθέσεις τους, οι δράστες, οι οποίοι καθόντουσαν σε κιόσκι στο άλσος Σίγρου, απείλησαν τους νεαρούς με ένα γυάλινο μπουκάλι για να τους αποσπάσουν τα χρήματά τους.

Σύλληψη και Νομικές Επιπλοκές

Αμέσως μετά τη ληστεία, οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν αποτελεσματικά, χρησιμοποιώντας τις περιγραφές των θυμάτων για να εντοπίσουν τους δράστες. Λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί αναγνώρισαν το κουαρτέτο των νεαρών ληστών στην περιοχή της Κηφισιάς. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 15χρονο εγγονό του πρώην υπουργού και τους τρεις άλλους και τους οδήγησαν στην τοπική αστυνομική διεύθυνση. Οι παθόντες αναγνώρισαν τους δράστες, δίνοντας συνέχεια στη διαδικασία της δημιουργίας δικογραφίας για την υπόθεση.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk