ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη δημοσιογράφος της ΕΡΤ για ξυλοδαρμό της συντρόφου του – Τέθηκε σε Παύση

Δημοσιογράφος της ΕΡΤ συνελήφθη για ξυλοδαρμό γυναίκας

Άλλα μία υπόθεση ξυλοδαρμού γυναίκας από τον σύντροφό της έρχεται στη δημοσιότητα μετά τη σύλληψη δημοσιογράφου της ΕΡΤ για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συντρόφου του και συναδέλφου του. Το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και ανησυχία στην κοινή γνώμη.

Η Κατάσταση της Θύματος

Η νεαρή γυναίκα μετέβη στο αστυνομικό τμήμα σε άθλια κατάσταση, με εμφανή τα χτυπήματα, αλλά κυρίως ράκος ψυχολογικά. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, η κοπέλα περιέγραψε όσα της συνέβησαν με εμφανή ταραχή και φόβο, γεγονός που καταδεικνύει την ένταση της βίας που υπέστη.

Λεπτομέρειες για τον Δράστη

Ο δημοσιογράφος, ο οποίος συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν εκείνη του είπε να χωρίσουν. Η αντίδρασή του ήταν βίαιη και άρχισε να τη χτυπά στο πρόσωπο, προκαλώντας σοβαρά τραύματα. Κατά πληροφορίες, ο κατηγορούμενος δημοσιογράφος και στο παρελθόν είχε δείξει βίαιη συμπεριφορά.

Σε παύση τέθηκε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή της η ΕΡΤ αναφέρει ότι μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

«Η ΕΡΤ αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη»

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk