LIFESTYLE

Συναυλία της Μαρινέλλας: Το παρασκήνιο πίσω από την απομάκρυνση του Χρήστου Μάστορα

Η Εξέλιξη της Κατάστασης

Ο Χρήστος Μάστορας βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στο επίκεντρο, λόγω της απομάκρυνσής του από τη συναυλία της Μαρινέλλας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραγουδιστής δεν εμφανίστηκε στη γενική πρόβα, επικαλούμενος θέματα υγείας. Αυτή η απουσία προκάλεσε αναστάτωση και δυσαρέσκεια, με τη σπουδαία ερμηνεύτρια να είναι εμφανώς απογοητευμένη.

Δυσκολίες κατά τη Γενική Πρόβα

Πριν από τη γενική πρόβα, σύμφωνα με την Αφροδίτη Γραμμέλη, υπήρξαν αρκετά τεχνικά λάθη. Ένας από τους πιο ενοχλητικούς παράγοντες ήταν η αποτυχία του Χρήστου Μάστορα να θυμηθεί τους στίχους, τη στιγμή που η Μαρινέλλα, με πολυάριθμες πρόβες στην πλάτη της, συνέχιζε να αποδίδει τέλεια. Αυτό το σκηνικό προκάλεσε έντονη ανησυχία για το τελικό αποτέλεσμα της συναυλίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αφροδίτη Γραμμέλη, είχε προηγηθεί της γενικής πρόβας του Ηρωδείου, μία πρόβα που συνέβησαν πολλά τεχνικά λάθη. «Είχε σαστίσει η Μαρινέλλα με το γεγονός ότι ο Χρήστος Μάστορας έκανε λάθη, ξεχνώντας στίχους, τη στιγμή που εκείνη, όπως μου είπαν οι συνεργάτες της, ερμηνεύει τα ίδια τραγούδια εδώ και πολλές δεκαετίες, επιμένει να κάνει πρόβες. Αυτή η εικόνα, σύμφωνα με τη Μαρινέλλα, ήταν μία εικόνα που χρειαζόταν πολλές πρόβες για να βελτιωθεί. Της υποσχέθηκε ο Χρήστος Μάστορας ότι την επόμενη ημέρα θα ήταν όλα καλύτερα, ίσως επειδή ο ίδιος δεν ήταν πολύ καλά. Την επόμενη ημέρα ο Χρήστος Μάστορας δεν εμφανίστηκε στην πρόβα και με καθυστέρηση εστάλη ένα γραπτό μήνυμα στο κινητό του μαέστρου, με το οποίο ενημέρωνε ότι είναι ασθενής» μετέφερε η δημοσιογράφος στον αέρα.

Στο «Πρωινό» προβλήθηκε και το sms που έστειλε ο Χρήστος Μάστορας στον μαέστρο της συναυλίας. «Δεν είμαι καλά, είμαι άρρωστος, δεν μπορώ να έρθω» έγραφε το μήνυμα.

Η Απουσία που Ενορχηστρώνει Αντιδράσεις

Τις επόμενες ημέρες, η κατάσταση εντάθηκε όταν ο Χρήστος Μάστορας δεν εμφανίστηκε ούτε στην επόμενη πρόβα. Μία γραπτή ανακοίνωση εστάλη αργότερα στον μαέστρο, ενημερώνοντάς τον για την κατάσταση της υγείας του. Η αποτυχία να παραβρεθεί σε αυτές τις προετοιμασίες είχε σημαντικές συνέπειες και αποτελεί πλέον ένα από τα κεντρικά θέματα συζήτησης στην ελληνική μουσική σκηνή.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk