ΕΛΛΑΔΑ

Συμπλοκή στις Φυλακές Κορυδαλλού: Ομολογία Δολοφονίας από Αλβανό Κρατούμενο

Η Συμπλοκή στις Φυλακές Κορυδαλλού

Το μεσημέρι της Τετάρτης, στις φυλακές Κορυδαλλού, ξέσπασε μια αιματηρή συμπλοκή στην Δ πτέρυγα. Το περιστατικό συνέβη όταν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι ζήτησαν από τους κρατούμενους να επιστρέψουν στα κελιά τους. Κάποιοι κρατούμενοι αντέδρασαν λόγω της έντονης ζέστης, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καβγάς που εξελίχθηκε σε φονική συμπλοκή.

Η Ομολογία του Χ. Τζ.

Αρχικά, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι πίσω από το έγκλημα βρισκόταν ένας 45χρονος από το Κόσοβο, ο οποίος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ωστόσο, η έρευνα των αρχών αποκάλυψε ότι ο 35χρονος Αλβανός Αλφόνς Ντότσι δολοφονήθηκε από τον Χ. Τζ., ο οποίος ομολόγησε την πράξη του.

Ποιος ήταν ο Αλφόνς Ντότσι

Ο Αλφόνς Ντότσι, αν και νέος σε ηλικία, είχε εμπλακεί σε σοβαρά ποινικά αδικήματα, συμπεριλαμβανομένων ανθρωποκτονιών. Οι γνωρίζοντες τον περιγράφουν ως έναν αδίστακτο άνθρωπο που δεν δίσταζε να αφαιρέσει ανθρώπινες ζωές. Ο Χ. Τζ. και ο Ντότσι φέρονται να είχαν αποδράσει μαζί στο παρελθόν, γεγονός που προσθέτει μια τραγική διάσταση στην υπόθεση.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk