ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονιστική Τελευταία Αγκαλιά Τριών Φίλων στην Ιταλία πριν τους Παρασύρουν Ορμητικά Νερά Ποταμού [Βίντεο]

Η Τραγική Ιστορία των τριών φίλων στην Ιταλία

Ραγίζουν καρδιές στην Ιταλία, καθώς ένα συγκλονιστικό βίντεο καταγράφει την τελευταία αγκαλιά τριών φίλων, ανάμεσά τους ένα ζευγάρι, προτού τους παρασύρουν τα ορμητικά νερά πλημμυρισμένου ποταμού. Η 20χρονη Πατρίτσια Κόρμος, η 23χρονη φίλη της Μπιάνκα Ντόρος και ο φίλος της τελευταίας, ο 25χρονος Κρίστιαν Μόλναρ, είχαν αποφασίσει να πάνε έναν περίπατο στις όχθες του ποταμού Νατισόνε, κοντά στο Ούντινε της βόρειας Ιταλίας.

Η Απόφαση για Περίπατο

Οι φίλοι, ενθουσιασμένοι να περάσουν χρόνο μαζί, επέλεξαν να περπατήσουν κατά μήκος του ποταμού. Ωστόσο, τα νερά του ποταμού φούσκωσαν επικίνδυνα μετά από καταρρακτώδεις βροχές. Παρά την επικίνδυνη κατάσταση, συνέχισαν τον περίπατό τους, μη γνωρίζοντας τον κίνδυνο που τους περίμενε.

Η Τελευταία Στιγμή

Οι δύο γυναίκες και ο άνδρας εθεάθησαν για τελευταία φορά ζωντανοί την Παρασκευή, μέσα στα νερά του ποταμού, σε μια νησίδα στο μέσον του. Το βίντεο δείχνει τη στιγμή που οι φίλοι αγκαλιάζονται για τελευταία φορά, συνειδητοποιώντας την επικινδυνότητα της κατάστασης. Οι προσπάθειες διάσωσης ξεκίνησαν άμεσα, αλλά δυστυχώς, τα ορμητικά νερά τους παρέσυραν.

«Τους πετάξαμε ένα σκοινί, αλλά τους κατάπιαν κυριολεκτικά τα νερά του ποταμού μπροστά στα μάτια μας. Τους είδαμε να εξαφανίζονται», δήλωσε ο Τζόρτζιο Μπαζίλε, επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Ούντινε

Χθες Κυριακή βρέθηκαν οι σοροί των δύο γυναικών, της Κόρμος και της Ντόρος, μιας Ρουμάνας, που επισκεπτόταν την οικογένειά της, περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από το σημείο όπου εθεάθησαν για τελευταία φορά.

Η έρευνα για τον εντοπισμό του επίσης Ρουμάνου άνδρα συνεχίζεται, ενώ η εισαγγελία της πόλης της βόρειας Ιταλίας ξεκίνησε έρευνα για τα αίτια της τραγωδίας.

Η ιστορία αυτή έχει συγκλονίσει την Ιταλία και έχει φέρει στο φως την ανάγκη για αυξημένη προσοχή και μέτρα ασφαλείας κατά την διάρκεια τέτοιων φυσικών φαινομένων. Οι αρχές προειδοποιούν τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής να αποφεύγουν τις όχθες του ποταμού κατά τη διάρκεια έντονων βροχοπτώσεων.

@dailymail

This is the tragic moment three friends were seen hugging each other seconds before being swept away in a flash flood in Italy. Patrizia Cormos, her friend Bianca Doros, and her boyfriend Cristian Molnar, were last seen alive on Friday before the group were caught stranded in the middle of the river. #italy #flood #weather #sad #heartbroken #friends #river #storm #hug

♬ Beethoven Moonlight Sonata-High Sound Quality – Amemiya

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk