LIFESTYLE

Συγκίνηση στο Ηρώδειο – Γιάννης Πάριος για Μαρινέλλα: «Είναι η μάνα όλων μας» [Βίντεο]

Η Συγκινητική Αφιέρωση στη Μαρινέλλα

Στη σκηνή του Ηρωδείου, μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση και αναμνήσεις πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου. Ο Γιάννης Πάριος και ο Γιώργος Κατσαρός, δύο εμβληματικές μορφές της ελληνικής μουσικής, τιμούσαν τη σπουδαία ερμηνεύτρια Μαρινέλλα, αναγνωρίζοντας την καθοριστική της θέση στον μουσικό χάρτη.

Μια Μουσική Παράσταση αφιερωμένη στον Κατσαρό

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στο έργο του Γιώργου Κατσαρού, ο οποίος συνδύασε στοιχεία μιούζικαλ και συναυλίας, γεμίζοντας το ωδείο με μελωδίες και συναισθήματα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι καλλιτέχνες εκθείασαν την προσωπικότητα της Μαρινέλλας, επισημαίνοντας τη σημασία της για όλους τους ερμηνευτές του είδους.

«Είναι η μάνα όλων μας»

Αναφερόμενος στη Μαρινέλλα, ο Γιάννης Πάριος δήλωσε από τη σκηνή ότι «απόψε είναι ένας χαιρετισμός στην αγαπημένη μας Μαρινέλλα». Με αυτή τη φράση, εξέφρασε την αφοσίωση και τον σεβασμό του προς την ερμηνεύτρια, τονίζοντας τη μητρική της μορφή στην καρδιά των τραγουδιστών. «Είναι η μάνα όλων μας, γιατί είναι μάνα, έτσι τη λέμε εμείς οι τραγουδιστές», συνέχισε, προσδιορίζοντας τη σπουδαιότητα της στη μουσική σκηνή.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk