ΕΛΛΑΔΑ

Στρεπτόκοκκος: 28χρονος από τον Τύρναβο ο δεύτερος νεκρός– Ήταν δύο μήνες άρρωστος

Σε στρεπτόκοκκο οφείλεται και ο θάνατος του 28χρονου Δημήτρη Κομίνη που βύθισε σε πένθος  την τοπική κοινωνία του Τυρνάβου. Σύμφωνα με πληροφορίες του tirnavospress.gr, ο άτυχος νέος ήταν εδώ και δύο μήνες άρρωστος χωρίς οι γιατροί να μπορέσουν να βρουν από τι έπασχε. Όταν εντέλει ο νεαρός εισήχθη στο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη ήταν ήδη πολύ αργά, καθώς ο 28χρονος είχε πάθει σηψαιμία.

Ο αδελφός του 28χρονου Δημήτρη Κομίνη από τη Λάρισα, Απόστολος Κομίνης μίλησε στο protothema.gr:

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, τα χτυπήματα ήταν απανωτά για τον αδελφό μου και μέσα σε διάστημα 8 μηνών ταλαιπωρίας για εκείνον, έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή. Ήταν ένα εξαίρετο παιδί, ένας αθλητής που είχε όνειρα για τη ζωή αλλά δυστυχώς η μοίρα του είχε άλλα σχέδια . Κλείνοντας θέλω να πω στον κόσμο να προσέχει τα παιδιά του, υπάρχει έξαρση με τον στρεπτόκοκκο και να μην αποφεύγουν να κάνουν το τεστ όσο κι αν κοστίζει, πρέπει να προφυλάξουμε τα παιδιά μας».

O Αποστολος Καμίνης μίλησε, επίσης, στο Tyrnavospress.gr και είπε:

“Ο αδελφός μου ταλαιπωρήθηκε πολύ αρχικά από μια ρευματοειδή αρθρίτιδα πριν ένα χρόνο περίπου και ξεκίνησε να κάνει διάφορες εξετάσεις σε ιδιώτες γιατρούς χωρίς να μπορεί να βρει θεραπεία.”, αναφέρει.

“Κάποια στιγμή όταν οι πόνοι γίνονταν αβάσταχτοι επισκέφτηκε τα εξωτερικά ιατρεία 2 νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης αλλά λόγω της αναμονής πάνω από 6 ώρες δεν άντεχε τους πόνους και γύρισε σπίτι του και στη δουλειά του. Η επαγγελματική του ενασχόληση ήταν πολύ έντονη και δυναμική με όνειρα και στόχους υψηλούς.

Αγωνίστηκε ενάντια στην ασθένεια αλλά τα πολλά ανοσοκατασταλτικά φάρμακα αποδυνάμωσαν το ανοσοποιητικό του σύστημα και ο στρεπτόκοκκος τον βρήκε εξασθενημένο.” μας λέει.

Η αδελφή του 28χρονου, Ευθαλία Κομίνη στην ιστοσελίδα της στο Facebook αποχαιρέτησε τον αγαπημένο αδερφό της με τα παρακάτω συγκινητικά λόγια:

«Αδελφέ μου ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει και πάντα στην σκέψη μας θα είσαι γιατί πάντα με θάρρος κοιτούσες κατάματα και αντιμετώπισες τον θάνατο θα είσαι πάντα μέσα στα βάθη της καρδιάς μου λουλούδι μου!!»