LIFESTYLE

Στο Χειρουργείο ο Χρήστος Σαντικάι

Ο Χρήστος Σαντικάι Υποβάλλεται σε Επέμβαση

Στις προηγούμενες ώρες, ο νεαρός τραγουδιστής Χρήστος Σαντικάι βρέθηκε στο χειρουργικό κρεβάτι για μια επέμβαση στις φωνητικές του χορδές. Ο Σαντικάι θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους και θαυμαστές μέσω Instagram για την κατάστασή του.

Η Ανακοίνωση του Τραγουδιστή

Ο Χρήστος Σαντικάι δημοσίευσε ένα μήνυμα στο Instagram, όπου εξήγησε ότι θα χρειαστεί να βρίσκεται σε αφωνία για περίπου 15 μέρες λόγω της επέμβασης στις φωνητικές του χορδές. Στο μήνυμα του, τόνισε πως δεν θα μπορεί να απαντά σε τηλεφωνήματα και παρακάλεσε φίλους και συνεργάτες να επικοινωνούν μαζί του μόνο με γραπτά μηνύματα.

Πώς Θα Επηρεάσει Αυτό τη Δραστηριότητά του

Είναι σημαντικό για έναν τραγουδιστή να διατηρεί την υγεία των φωνητικών του χορδών. Ο Χρήστος Σαντικάι, με την απόφασή του να υποβληθεί στην επέμβαση και να ακολουθήσει αφωνία, δείχνει την προσοχή που δίνει στην επαγγελματική του υγεία. Παρά την προσωρινή δυσκολία στην επικοινωνία, ο τραγουδιστής διατηρεί θετική διάθεση και ευχήθηκε στους διαδικτυακούς του φίλους να περνούν όμορφα.

Η απόφαση του Χρήστου Σαντικάι να μοιραστεί την κατάσταση της υγείας του με τους θαυμαστές του δείχνει την αμεσότητα και την ειλικρίνεια που τον χαρακτηρίζουν. Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στη μουσική σκηνή.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk