ΥΓΕΙΑ

Στη Γαλλία μεταφέρθηκε εσπευσμένα 17χρονος Κύπριος φαντάρος για μεταμόσχευση ήπατος

Η Μεταφορά του 17χρονου Εθνοφρουρού στη Γαλλία

Ένας 17χρονος εθνοφρουρός από την Κύπρο μεταφέρθηκε πρόσφατα σε πανεπιστημιακό νοσοκομείο στη Γαλλία ( Paul Brousse Hospital France) για μεταμόσχευση ήπατος. Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας, Δημήτρης Κωνσταντίνου, μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή “Ενημέρωση Τώρα” για την κατάσταση υγείας του νεαρού οπλίτη.

Η Κατάσταση Υγείας του 17χρονου

Ο 17χρονος εθνοφρουρός είχε καταταγεί πρόσφατα στην Εθνική Φρουρά ως καταδρομέας και μετά την πρωινή άσκηση της Παρασκευής έχασε τις αισθήσεις του. Αρχικά, οι γιατροί απέδωσαν το λιποθυμικό επεισόδιο σε θερμοπληξία. Αυτή την ώρα, ο νεαρός υποβάλλεται σε εξειδικευμένες εξετάσεις στην πανεπιστημιακή κλινική, οι οποίες επιβεβαίωσαν επιπλοκές στο ήπαρ και σε άλλα ζωτικά όργανα.

Η Συνέχεια της Ιατρικής Φροντίδας στη Γαλλία

Η κατάσταση υγείας του 17χρονου παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή. Μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων θα διαπιστωθεί τι προκάλεσε το λιποθυμικό επεισόδιο. Στο ταξίδι ελπίδας του 17χρονου στη Γαλλία, τον συνοδεύουν η μητέρα του καθώς και άλλα συγγενικά του πρόσωπα.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk