LIFESTYLE

Στέλιος Μιχαήλ: Πέθανε σε ηλικία 36 ετών ο γνωστός make up artist

Στη μνήμη του Στέλιου Μιχαήλ

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του γνωστού Κύπριου make-up artist, Στέλιου Μιχαήλ, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία μόλις 36 ετών. Η είδηση της απώλειας του έχει συγκλονίσει την κοινότητα του καλλιτεχνικού κόσμου και τους διαδικτυακούς του ακολούθους. Η οικογένεια του έκανε έκκληση αντί για στεφάνια, να γίνουν εισφορές για την ενίσχυση της οικογένειας, αναγνωρίζοντας τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν.

Η ζωή και η καριέρα του Στέλιου

Ο Στέλιος Μιχαήλ είχε αναγνωριστεί για την δημιουργικότητά του και την αφοσίωσή του στο μακιγιάζ, αγαπώντας το επάγγελμα του και προσφέροντας μοναδικές υπηρεσίες σε πολλές προσωπικότητες. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, γεγονός που επηρεάζει την καθημερινότητά του και τις καλλιτεχνικές του δραστηριότητες. Παρά τις δυσκολίες, ο Στέλιος ενέπνευσε πολλούς γύρω του.

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα

Οι διαδικτυακοί του ακόλουθοι συνέρχονται για να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη, γράφοντας συγκινητικά σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις του στο Instagram. Η κηδεία του Στέλιου Μιχαήλ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου, στον Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά στον Στρόβολο, στις 15:30. Η απώλεια του είναι μια μεγάλη θλίψη για όλους μας, και η κληρονομιά του θα παραμείνει ζωντανή στις μνήμες μας.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk