LIFESTYLE

Σπύρος Σαραφιανός: Η μητριά μου κλείδωσε την κουζίνα επειδή έφαγα δύο κουταλιές από το γλυκό της [Βίντεο]

Συνάντηση με τον ηθοποιό Σπύρο Σαραφιανό και τη σύζυγό του Μαίρη Ανδρέου

Η Τζένη Θεωνά είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον γνωστό ηθοποιό Σπύρο Σαραφιανό και την σύζυγό του, τη Μαίρη Ανδρέου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο αγαπημένος ηθοποιός μοιράστηκε μαζί της τις δύσκολες στιγμές που έζησε κατά την παιδική του ηλικία και τις εμπειρίες που αποκόμισε.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και οι εμπειρίες του

Ο Σπύρος Σαραφιανός αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά του χρόνια και στο πώς κατάφερε να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες. Αν και πέρασε μια δύσκολη περίοδο μετά τον χωρισμό των γονιών του, κατάφερε να ξαναχτίσει τη ζωή του με τη βοήθεια του πατέρα του. Ωστόσο, η μητριά του δεν ήταν ποτέ ικανοποιημένη με το γεγονός ότι ο άνδρας της είχε παιδιά από προηγούμενο γάμο.

Η αγάπη του πατέρα και οι δυσκολίες που ξεπέρασε

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, ο Σπύρος Σαραφιανός αναφέρθηκε με αγάπη και εκτίμηση στον πατέρα του, που τον μεγάλωσε με πολλή αγάπη. Τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, ο πατέρας του ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και του πρόσφερε μια ευτυχισμένη παιδική ηλικία. Αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός ότι δεν είδε ποτέ βία μεταξύ των γονιών του, ούτε λεκτική ούτε σωματική.

Για τη μητριά του είπε:

«Ήταν δύσκολη η συνύπαρξη με τη μητριά μου. Η μητέρα της γυναίκας του πατέρα μου ήταν ήταν το δύσκολο πρόβλημα. Δεν με χώνευε ποτέ γιατί ήταν τα παιδιά του άντρα της κόρης μου. Το δωμάτιό μου είχε ένα τζάμι με ημιδιαφάνεια και παρακολουθούσε από την κλειδαρότρυπα να δει τι κάνω.

Για τη μητέρα της μητριάς του, τη γιαγιά είπε:

«Έκρυβε τα χρυσαφικά της κόρης της και μας κατηγορούσε ότι τα κλέβαμε. Κάλεσε και την ασφάλεια

Το ενδιαφέρον είναι πώς πέθανε. Κοιμάμαι στο δωμάτιο και ξυπνάω από ένα δυνατό χαστούκι και βλέπω τη γιαγιά να φεύγει από πάνω μου να πηγαίνει στο δικό της δωμάτιο, να ξαπλώνει στο κρεβάτι της, να βάζει τα χέρια της στο στήθος και να πεθαίνει. Πέθανε προφανώς ευτυχισμένη».

Επίσης είπε: «Της μητριάς μου της άρεσε η Merenda. Μια μέρα ανοίγω το ψυγείο και βλέπω αυτό το περίεργο βάζο και έφαγα 2 κουταλιές. Ερχόμενη στο σπίτι είδε ότι έλειπαν δύο κουταλιές και έγινε έξαλλη και από εκείνη την ημέρα κλείδωνε την κουζίνα και εγώ για να πιω νερό έπινα από το μπάνιο».

Δείτε το βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk