LIFESTYLE

Σπύρος Μπιμπίλας: «Δεν υπάρχει το “το” κατά την άποψή μου – Τι προσδιορίζει, αντικείμενο;»

Οι Λακκούβες της Πολιτικής

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno», ο Σπύρος Μπιμπίλας, βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας από τον Ιούνιο του 2023, ανέλυσε τις πολιτικές εξελίξεις και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ. Κατά την άποψή του, δεν υπάρχει το ‘το’ πολιτικά, ρωτώντας τι ακριβώς προσδιορίζει ένα τέτοιου είδους όρο. Αυτό το σχόλιο ανοίγει μια συζήτηση για την τηλεοπτική και πολιτική παρουσίαση των υποψηφίων και των ιδεών τους.

Άνθρωποι και Πολιτικές

Ο Μπιμπίλας επεσήμανε την υπερέκθεση του Στέφανου Κασσελάκη στα ΜΜΕ, λέγοντας πως μπορεί να έχει αποκαλύψει πτυχές ανθρώπων που συχνά παραβλέπονται, όπως η σεξουαλική ταυτότητα. Όμως, ανησυχεί ότι αυτή η υπερέκθεση ενδέχεται να έχει αρνητικό αντίκτυπο στους πολίτες, απομακρύνοντάς τους από την πολιτική συμμετοχή. «Έχω γνωρίσει τον Κασσελάκη και τον εκτιμώ, αλλά το σκηνικό που έχει δημιουργηθεί μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ανησυχητικό» σημείωσε.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας εξέφρασε και τη δική του άποψη για τον προσδιορισμό «το».

«Ο Nemo, εμένα δεν μου αρέσει το “το”, τι είναι αυτό το ενδιάμεσο; Δεν υπάρχει αυτό κατά την άποψή μου. Τι προσδιορίζει το “το” αντικείμενο; Στην παρουσίαση του προγράμματος του Εθνικού, βγήκε μία από τις ηθοποιούς και είπε καλωσορίζουμε όλους, όλες και όλα και εγώ παραξενεύτηκα. Μπορεί να είμαι λάθος. Η δική μου άποψη είναι πως δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το ¨”το”. Αν ο Nemo δεν φορούσε φούστα θα ήταν πρώτος ή θα ήταν ο Γάλλος; Το ότι έβαλε φούστα ήθελε να εντυπωσιάσει. Έχω κοντινό μου άτομο που αυτοπροδιορίζεται ως “το” αλλά εγώ δεν αισθάνομαι καλά. Δεν έχω δικαίωμα;».

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk