LIFESTYLE

Σοφία Μουτίδου: “Διατροφή δεν κάνω για να γίνω όμορφη μόνο, αλλά για να πονάω λιγότερο πια”

Η Συνέντευξη της Σοφίας Μουτίδου

Η Σοφία Μουτίδου, μια από τις αγαπημένες κωμικές ηθοποιούς της Ελλάδας, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ‘Fay’s Time’ την Τετάρτη, 12 Ιουνίου. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Μουτίδου μίλησε για τα επαγγελματικά της, το ενδιαφέρον της στον τομέα της ψυχολογίας, το νέο podcast που ετοιμάζει, και την ψυχοθεραπεία που ακολουθεί.

Η Σχέση της με την Ψυχολογία

Η Σοφία Μουτίδου αποκάλυψε ότι εδώ και χρόνια βρίσκεται σε αγωγή, παίρνοντας αντικαταθλιπτικά. Παράλληλα, δήλωσε ότι η διατροφή που ακολουθεί δεν έχει στόχο να την κάνει πιο όμορφη, αλλά να τη βοηθήσει να πονάει λιγότερο. Η κωμικός ανέφερε ότι η ψυχολογία είναι κάτι που την ενδιαφέρει ιδιαίτερα και ότι η ψυχοθεραπεία την έχει βοηθήσει σημαντικά.

Το Νέο Podcast της Σοφίας Μουτίδου

Η ηθοποιός δεν σταματά να μας εκπλήσσει, καθώς προετοιμάζει ένα νέο podcast. Το περιεχόμενο του podcast θα αφορά κυρίως θέματα ψυχολογίας και προσωπικής ανάπτυξης, το οποίο αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από το κοινό της.

Η Ψυχοθεραπεία και η Καθημερινότητά της

Η Σοφία Μουτίδου τόνισε πόσο πολύ την έχει βοηθήσει η ψυχοθεραπεία στην καθημερινότητά της. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, η ηθοποιός και κωμικός συνεχίζει να εργάζεται και να προσφέρει γέλιο στο κοινό της, ενώ παράλληλα δίνει έμφαση στην ψυχική της υγεία.

Αρχικά, για τους θαυμαστές της που παρακολουθούν το περιεχόμενο που ανεβάζει στα κοινωνικά δίκτυα, η Σοφία Μουτίδου ανέφερε: «Το κοινό μου είναι πολύ νεανικό. Ξεκινάει από 18 και φτάνει έως και 65. Αλλά το hot είναι 25-55. Αλλά έχω και παιδιά μικρά, που μου κάνει εντύπωση. Αυτά μάλλον από το “Καφέ της Χαράς”».

«Είμαι 11 χρόνια σε ψυχοθεραπεία. Κάποια στιγμή έχει αποτελέσματα διαφορετικά. Δηλαδή αφού γεύτηκα το από μέσα, είπα να σπουδάσω το από εκεί. Κάνω 9 χρόνια με τον ίδιο ψυχοθεραπεία και 2 πριν με μια άλλη», σχολίασε.

«Θέλω σιγά-σιγά να περάσω στο ψυχοθεραπευτικό τομέα, στον συμβουλευτικό, γιατί δεν έχω πτυχίο», υπογράμμισε σε άλλο σημείο.

Σχετικά με την ψυχανάλυση, η Σοφία Μουτίδου ομολόγησε ότι ξεκίνησε πρώτα όταν άρχισε να νιώθει μια δυσφορία για τον γάμο της, ενώ η σχέση με τον σύζυγό της ήταν πολύ καλή. Η δεύτερη επαφή με την ψυχοθεραπεία ήρθε με τον θάνατο του συζύγου της κι από τότε συνεχίζει σταθερά. Ακόμη, η Σοφία Μουτίδου μίλησε και για τον λόγο που έχει αποφασίσει το τελευταίο διάστημα να κάνει διατροφή.

Αναλυτικά, δήλωσε: «Πένθη, γάμοι, γεννήσεις, δεν είναι απλά πράγματα, είναι βαριά πράγματα στη ζωή ενός ανθρώπου… Είμαι χρόνια σε αγωγή. Παίρνω αντικαταθλιπτικά, το έχω δηλώσει. Έχω πολλά πένθη να διαχειριστώ, πολλές ορμόνες που είναι ταραγμένες. Ταυτόχρονα όμως δεν σταματάω τη θεραπεία, δεν παίρνω μόνο τα χάπια και όλα καλά. Διατροφή δεν κάνω για να γίνω όμορφη μόνο, αλλά για να πονάω λιγότερο πια. Έχω πόνους πολλούς με την κλιμακτήριο, στα ισχία μου. Φριχτούς πόνους στα κόκκαλα. Πρέπει να χάσω κιλά, να γυμναστώ».

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk