ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στο Λιτόχωρο: Τραγικός Θάνατος 44χρονης από Πτώση Κλαδιού Πλατάνου

Τραγικό Περιστατικό στο Λιτόχωρο

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι συγγενείς, οι φίλοι και η τοπική κοινωνία στο Λιτόχωρο Πιερίας, μετά τον αιφνίδιο θάνατο μιας 44χρονης γυναίκας. Η άτυχη γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα όταν καταπλακώθηκε από κλαδί πλατάνου, ενώ καθόταν σε εστιατόριο της περιοχής.

Μαρτυρίες από τους Συγγενείς

Η νύφη της 44χρονης, μιλώντας στο newsit.gr, περιέγραψε τις δραματικές στιγμές: «Όλα έγιναν σε μια στιγμή, σε λίγα δευτερόλεπτα. Η γυναίκα καθόταν ακριβώς κάτω από τον πλάτανο και ξαφνικά έσπασε το κλαδί και έπεσε πάνω της. Και όλα αυτά μπροστά στα μάτια του συζύγου της που ήταν μπροστά». Η σύζυγος του αδελφού της άτυχης γυναίκας πρόσθεσε ότι το χτύπημα ήταν πολύ δυνατό και παρά τις προσπάθειες ανάνηψης, η 44χρονη κατέληξε.

Ανείπωτος Πόνος στην Τοπική Κοινωνία

Οι κάτοικοι του Λιτόχωρου βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και θλίψης. Η 44χρονη, που είχε μετακομίσει πρόσφατα στην περιοχή λόγω της στρατιωτικής δουλειάς του συζύγου της, ζούσε εκεί τον τελευταίο χρόνο. Το περιστατικό συνέβη όταν η οικογένεια είχε βγει να διασκεδάσει με μια συγγενή από άλλο μέρος.

Ερωτήματα και Αντιδράσεις

Η τραγωδία αυτή έχει προκαλέσει ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια των δέντρων σε δημόσιους χώρους. Οι συγγενείς της 44χρονης αναρωτιούνται πώς έγινε το περιστατικό και ποιος φέρει την ευθύνη. Η νύφη της δηλώνει συγκλονισμένη: «Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό και είμαστε όλοι σε σοκ. Δεν ξέρουμε πώς έγινε και ποιος φταίει για όλο αυτό, αλλά η γυναίκα πήγε να διασκεδάσει και από τη μια στιγμή στην άλλη κατέληξε νεκρή».

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, αλλά αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα. Από το Αστυνομικό Τμήμα Δίον Ολύμπου διεξάγεται προανάκριση.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk