ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στο Βόλο: 51χρονος χτύπησε άσχημα την 90χρονη μητέρα του

Η Τραγική Ιστορία Μιας Οικογένειας

Μια συγκλονιστική είδηση ήρθε στο φως από το Βόλο, καθώς ένας 51χρονος άντρας επιτέθηκε άγρια στη 90χρονη μητέρα του. Το περιστατικό συνέβη ενώ η ηλικιωμένη κοιμόταν, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία και αναστάτωση στους γείτονες.

Τα Κίνητρα πίσω από την Επίθεση

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η επίθεση σχετίζεται με κληρονομικά ζητήματα που απασχολούσαν την οικογένεια. Ο δράστης φαίνεται ότι είχε σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, με τις αναφορές να δείχνουν ότι πάσχει από σχιζοφρένεια σε ποσοστό 67%. Οι ψυχικές εκτροπές του φαίνεται ότι τον οδήγησαν σε αυτήν την απερίσκεπτη και βίαιη πράξη.

Η Αντίδραση Αλλά και οι Συνέπειες

Ο αδερφός του 51χρονου, ο οποίος βρισκόταν στο σπίτι κατά την διάρκεια της επίθεσης, ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία. Ο δράστης συνελήφθη άμεσα στο πλαίσιο του αυτοφώρου και τώρα κρατείται μέχρι την διεξαγωγή της δίκης, η οποία έχει προγραμματιστεί για αύριο. Η οικογένεια είναι σοκαρισμένη, και το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην κοινότητα.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk