ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ στο Βόλο: «Σήμερα θα γίνει γυναικοκτονία» – Ξυλοκόπησε την πρώην σύζυγό του για το κλιματιστικό!

Εισαγωγή

Ένα σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συνέβη στον Βόλο, δημιουργώντας ανησυχία και αγανάκτηση. Το επεισόδιο περιλαμβάνει ένα πρώην αντρόγυνο που συνεχίζει να ζει στο ίδιο κτήριο, αλλά σε διαφορετικούς ορόφους.

Το Περιστατικό

Το συμβάν έλαβε χώρα την Τετάρτη (17/7) το βράδυ, όταν η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι της μετά από διακοπές. Άκουσε το κλιματιστικό να λειτουργεί στον πρώτο όροφο, όπου διαμένει ο πρώην σύζυγός της. Επειδή ο λογαριασμός του ρεύματος επιβαρύνει την ίδια, ανέβηκε ζητώντας του να το κλείσει.

Η Επίθεση

Σύμφωνα με την κατάθεσή της στην αστυνομία, ο πρώην σύζυγός της αντέδρασε με βία. Την έβρισε, την έπιασε από τον λαιμό, τη χτύπησε πάνω στα σωρευμένα για τον χειμώνα ξύλα και την απείλησε πως “σήμερα θα γίνει γυναικοκτονία”. Η γυναίκα στη συνέχεια πήγε στο τμήμα και κατέθεσε μήνυση εναντίον του.

Συμπεράσματα

Το περιστατικό αυτό αναδεικνύει την ανησυχητική πραγματικότητα της ενδοοικογενειακής βίας και την ανάγκη για αυξημένη ευαισθητοποίηση και προστασία των θυμάτων. Είναι σημαντικό να ενθαρρύνονται τα θύματα να καταγγέλλουν τέτοια περιστατικά και να λαμβάνουν την απαραίτητη υποστήριξη.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk