ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ στον Πύργο: 37χρονος κατηγορείται πως πήγε να παρασύρει 14χρονη με αυτοκίνητο έπειτα από καβγά με τον πατέρα της

Ανατριχιαστικό Συμβάν στον Πύργο

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στον Πύργο, στην περιοχή του τέρματος της οδού Αλφειού. Ένας 37χρονος άνδρας κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας μιας 14χρονης κοπέλας. Το περιστατικό συνέβη ανάμεσα σε οικογένειες τσιγγάνων, προκαλώντας αναστάτωση στην τοπική κοινωνία.

Η Αλληλουχία των Γεγονότων

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 37χρονος έπεσε με το αυτοκίνητό του σε ένα άλλο όχημα και στη συνέχεια επιτάχυνε απότομα, προσπαθώντας να χτυπήσει την 14χρονη κόρη ενός 35χρονου. Η μητέρα της κοπέλας κατάφερε να την τραβήξει από το δρόμο, αποφεύγοντας την τραγωδία. Αμέσως μετά, ο πατέρας και ο θείος της 14χρονης επιτέθηκαν στον 37χρονο με μια μεταλλική σούβλα και ένα μαχαίρι, τραυματίζοντάς τον στο χέρι και στο σώμα.

Σύλληψη και Προσφυγή στον Εισαγγελέα

Η αστυνομία επενέβη άμεσα και συνέλαβε τον 37χρονο, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Συνελήφθη επίσης ο 35χρονος πατέρας της 14χρονης, που κατηγορείται για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών. Δύο ακόμη άτομα, ο 38χρονος θείος και ο 59χρονος παππούς της κοπέλας, διαφεύγουν της σύλληψης και αναζητούνται.

Αντίκτυπος στην Τοπική Κοινωνία

Το επεισόδιο προκάλεσε έντονη ανησυχία στην τοπική κοινωνία, με τους κατοίκους να εκφράζουν την ανησυχία τους για την αυξανόμενη βία. Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, ενώ οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ηλείας το μεσημέρι της Τρίτης.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk