ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στον Πειραιά: Πυροβολισμοί στην Ακτή Μουτσοπούλου

Πυροβολισμοί στην Ακτή Μουτσοπούλο – Ένας νεκρός και ένας τραυματίας

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για ένοπλη συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών έξω από σούπερ μάρκετ

Πυροβολισμοί στην Ακτή Μουτσοπούλου

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. την Παρασκευή, μετά από ένοπλη συμπλοκή που έλαβε χώρα στην Ακτή Μουτσοπούλου στον Πειραιά. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό συνέβη έξω από ένα μεγάλο σούπερ μάρκετ, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στην περιοχή.

Αποτέλεσμα του επεισοδίου

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ένοπλη συμπλοκή που φέρεται να έγινε μεταξύ τριών Κούρδων, είχε ως αποτέλεσμα έναν νεκρό και έναν τραυματία. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τζάνειο Νοσοκομείο για άμεση ιατρική φροντίδα. Οι αρχές έφτασαν γρήγορα στο σημείο και προχώρησαν σε μία σύλληψη.

Αδιευκρίνιστα κίνητρα

Μέχρι στιγμής, τα αίτια της ένοπλης συμπλοκής παραμένουν αδιευκρίνιστα. Αν και αρχικά υπήρχε η υποψία ότι πρόκειται για ληστεία, οι έρευνες συνεχίζονται για την πλήρη διαλεύκανση του περιστατικού. Η αστυνομία συλλέγει πληροφορίες και μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες για να κατανοήσει τα ακριβή κίνητρα που οδήγησαν στη χρήση όπλων.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk