ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ στις Σέρρες: Ανθρώπινα οστά βρέθηκαν σε δασική έκταση

Ένας περιπατητής στα Σέρρες βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα μακάβριο εύρημα, καθώς εντόπισε οστά από ανθρώπινο σκελετό κοντά σε ένα χείμαρρο. Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή 24 Μαρτίου, περίπου στις 16:00 το μεσημέρι. Ο περαστικός αμέσως ενημέρωσε την Ελληνική Αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Σερρών για να περισυλλέξουν τα οστά.

Τα ευρήματα στη συνέχεια απεστάλησαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αναλυθούν και να εξακριβωθεί η ταυτότητα του ανθρώπινου σκελετού. Η αστυνομία των Σερρών ερευνά το περιστατικό, σύμφωνα με δημοσίευμα του thestival.gr.

Το εύρημα αυτό έρχεται να προκαλέσει ανησυχία και περιέργεια στην τοπική κοινωνία. Η αναμονή για τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης είναι μεγάλη, καθώς θα δώσει απαντήσεις για το ποιος ήταν ο άνθρωπος που ανήκουν τα οστά και πιθανώς τις συνθήκες θανάτου του.

Παρόλο που δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες αυτήν τη στιγμή, η αστυνομία εργάζεται εντατικά για να διερευνήσει την υπόθεση και να φέρει στο φως την αλήθεια. Οι κάτοικοι της περιοχής παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις εξελίξεις και ελπίζουν να λυθεί το μυστήριο που κρύβεται πίσω από αυτό το σκοτεινό εύρημα.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk