ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΟΚ στη West Ham, ο George Earthy χρειάστηκε οξυγόνο μετά από σφοδρή σύγκρουση στο ντεμπούτο του στην Premier League [Βίντεο]

Ο αστέρας της ακαδημίας της Γουέστ Χαμ, Τζορτζ Έρθι, απομακρύνθηκε με φορείο αφού φάνηκε να χάνει τις αισθήσεις του μόλις τρία λεπτά μετά το μετά το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο 19χρονος μέσος ήρθε από τον πάγκο στην ήττα των Hammers από τη Fulham στο London Stadium αλλά συγκρούστηκε κατά λάθος με τον συμπαίκτη του Edson Alvarez πριν κατέβει.

Το ιατρικό προσωπικό έσπευσε στον αγωνιστικό χώρο για να περιθάλψει τον έφηβο. Στη συνέχεια τον απομάκρυναν με φορείο μετά από έξι λεπτά θεραπείας στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια του οποίου χρειαζόταν οξυγόνο. Ο νεαρός είχε τις αισθήσεις του μετά την απογείωση, αλλά είναι πιθανό να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Σε ανακοίνωσή του, ο σύλλογος του ανατολικού Λονδίνου ανέφερε: «Η Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο George Earthy θα υποβληθεί σε αξιολόγηση σε νοσοκομείο του Λονδίνου σήμερα το απόγευμα μετά το περιστατικό που τον οδήγησε με φορείο κατά τη διάρκεια του σημερινού αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ με τη Φούλαμ»

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk