ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στη Ρόδο: Συνελήφθη 35χρονη Βρετανίδα για Βιασμό 20χρονης

Σύλληψη 35χρονης Βρετανίδας

Σοκ έχει προκαλέσει στη Ρόδο η είδηση της σύλληψης μίας 35χρονης Βρετανίδας, η οποία κατηγορείται για βιασμό 20χρονης συμπατριώτισσάς της. Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής, 14 Ιουλίου, και οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν άμεσα στη σύλληψη της φερόμενης ως δράστιδας.

Το Περιστατικό

Σύμφωνα με πληροφορίες της dimokratiki.gr, η 35χρονη Βρετανίδα και το θύμα διασκέδαζαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος μαζί με τους συντρόφους τους. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η 20χρονη πήγε στην τουαλέτα, όπου την ακολούθησε η κατηγορούμενη. Εκεί, η 35χρονη φέρεται να την θώπευσε, να την φίλησε στο στήθος και να ασέλγησε εις βάρος της.

Νομικές Εξελίξεις

Η κατηγορούμενη αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της εισαγγελίας πλημμελειοδικών Ρόδου. Η υπόθεση έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον και αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία, καθώς οι λεπτομέρειες του περιστατικού είναι σοκαριστικές.

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να διαλευκάνουν πλήρως την υπόθεση και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Η εξέλιξη της υπόθεσης αναμένεται να κρατήσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης για αρκετό διάστημα.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk