ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Πιερία: Οχιά Δάγκωσε Γυναίκα Μέσα στο Σπίτι της – Κινδύνεψε η Δίχρονη Εγγονή της

Το Περιστατικό στην Πιερία

Ένα συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη σε εξοχική μονοκατοικία της περιοχής Σκοτίνας στην Πιερία, όταν μια οχιά δάγκωσε μια γυναίκα μέσα στο σπίτι της. Η γυναίκα, από τη Λάρισα, προσπαθούσε να προστατέψει την δίχρονη εγγονή της, όταν το φίδι πέρασε από ανοιχτή πόρτα στο εσωτερικό του σπιτιού και κρύφτηκε κάτω από το κρεβατάκι της μικρής.

Η Πάλη με την Οχιά

Η γιαγιά είδε το φίδι στην κρεβατοκάμαρα και προσπάθησε να το σκοτώσει, ρίχνοντας πάνω του μια ζακέτα. Δυστυχώς, η οχιά έβγαλε το κεφάλι της από το ρούχο και δάγκωσε τη γυναίκα στο δάχτυλο του χεριού. Μετά από το δάγκωμα, η γυναίκα άρχισε να αισθάνεται φρικτούς πόνους και το μισό της σώμα πρήστηκε.

Η Επέμβαση των Γιατρών

Η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Κατερίνης, όπου νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση. Οι γιατροί ανέφεραν ότι, εάν το δηλητηριώδες φίδι είχε δαγκώσει την εγγονή της, οι πιθανότητες επιβίωσής της θα ήταν ελάχιστες. Ευτυχώς, με την κατάλληλη αγωγή, η γιαγιά κατάφερε να ξεπεράσει τον κίνδυνο και να σώσει τη ζωή της.

Προληπτικά Μέτρα

Αυτό το περιστατικό μας υπενθυμίζει τη σημασία της πρόληψης και της προσοχής, ειδικά σε περιοχές όπου μπορεί να υπάρχουν φίδια. Είναι σημαντικό να κρατάμε τις πόρτες και τα παράθυρα κλειστά και να ελέγχουμε προσεκτικά τους χώρους του σπιτιού μας. Σε περίπτωση που δούμε φίδι, πρέπει να καλέσουμε αμέσως τις αρμόδιες υπηρεσίες για βοήθεια.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk