ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Πετρούπολη: Συλλήψεις για την επίθεση με μαχαίρι σε παρέα νεαρών και τον τραυματισμό 13χρονου

Το Συμβάν που Αναστάτωσε την Πετρούπολη

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στην Πετρούπολη, όταν μια παρέα νεαρών δέχθηκε επίθεση από ανήλικους ληστές. Οι δράστες επιχείρησαν να αφαιρέσουν χρήματα και κινητά τηλέφωνα, χρησιμοποιώντας μάλιστα μαχαίρι, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά ένας 13χρονος.

Η Επίθεση και οι Αντιδράσεις

Η επίθεση συνέβη όταν οι ανήλικοι απείλησαν τα θύματα και στη συνέχεια τραυμάτισαν τον 13χρονο. Στην αρχή, οι δράστες δεν αποκάλυψαν κανένα στοιχείο για το περιστατικό. Ωστόσο, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν το συμβάν στις αρχές, οι οποίες έσπευσαν άμεσα στην περιοχή.

Συλλήψεις και Εξέλιξη της Υπόθεσης

Ομάδα της ΟΠΚΕ και της ΔΙΑΣ διαπίστωσε γρήγορα την παρουσία των δραστών και τους συνέλαβε. Μετά από λεπτομερείς καταθέσεις, τρεις ανήλικοι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου και θα αντιμετωπίσουν τις νομικές συνέπειες των πράξεών τους. Οι αρχές έχουν κινητοποιηθεί για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης και την προστασία των πολιτών από ανάλογα περιστατικά.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk