ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Εύβοια: Τροχαίο με δύο νεκρούς 20 ετών και τραυματίες

Τραγική Σύγκρουση στην Αερογέφυρα της Λαμψάκου

Σοκ έχει προκαλέσει ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο το οποίο σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Λαμψάκου Χαλκίδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε σφοδρή σύγκρουση μεταξύ φορτηγού και ΙΧ ακριβώς στην αερογέφυρα της Λαμψάκου.

Θύματα και Τραυματίες

Η σφοδρότητα της σύγκρουσης μεταμόρφωσε το ΙΧ σε άμορφη μάζα. Δυστυχώς, δύο νέοι ηλικίας περίπου 20 ετών, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, έχασαν ακαριαία τη ζωή τους. Ακόμα δύο άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

Επιχείρηση Διάσωσης

Στο σημείο του δυστυχήματος βρέθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, συνοδεία των διοικητών κ. Ψαρρού και κ. Μαυρίδη. Η επιχείρηση διάσωσης υποστηρίχθηκε επίσης από εθελοντές της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης Εύβοιας. Αφού προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες στους τραυματίες, αυτοί οδηγήθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο.

Φωτογραφίες και Βίντεο από το Σημείο του Ατυχήματος

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο λίγο μετά το τραγικό δυστύχημα, που αναδεικνύουν το μέγεθος της καταστροφής και της τραγωδίας.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk