ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Αμφιλοχία: Η Γυναικοκτονία που Συγκλονίζει – Η Βία, οι Απειλές και τα Κομμένα Φρένα στο Μηχανάκι

Το Σοκαριστικό Έγκλημα

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Αμφιλοχίας μετά την γυναικοκτονία που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, με θύμα μια 36χρονη μητέρα. Το σοκαριστικό έγκλημα κράτησε περίπου δυο ώρες, με θύτη τον 43χρονο εν διαστάσει σύζυγό της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Οι Μαρτυρίες των Γειτόνων

Οι μαρτυρίες των γειτόνων για το έγκλημα είναι συγκλονιστικές. Σύμφωνα με πληροφορίες από το e-maistros.gr, ο 43χρονος ήταν σε έξαλλη κατάσταση και απειλούσε ότι θα σκοτώσει την κόρη τους αν η εν διαστάσει σύζυγός του δεν πήγαινε αμέσως στο σπίτι. Τα παιδιά της οικογένειας, έντρομα, έστειλαν μήνυμα σε γειτόνισσα, η οποία κατάφερε να βγάλει τα παιδιά από το σπίτι και να κλειδώσει μέσα τον δράστη.

Η Τραγική Κατάληξη

Η εν διαστάσει σύζυγος επέστρεψε με το αυτοκίνητό της στο σπίτι, αλλά ο 43χρονος, ανίκανος να βγει από το κλειδωμένο σπίτι, πήδηξε από το μπαλκόνι στο καπό του αυτοκινήτου και πυροβόλησε χωρίς δεύτερη σκέψη, σκοτώνοντας τη γυναίκα. Αμέσως μετά, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Φίλη της 36χρονης ανέφερε ότι η γυναίκα ζούσε με φόβο εδώ και πολλούς μήνες, καθώς ο δράστης δεν μπορούσε να διαχειριστεί την απόφαση της να χωρίσουν και την απειλούσε συνεχώς.

Φίλη της 36χρονης γυναίκας που μίλησε στο newsit.gr υπογράμμισε ότι η κακοποιητική συμπεριφορά του 43χρονου ήταν συχνό φαινόμενο.

«Φοβόταν για τη ζωή της, προσπαθούσαν να βγάλουν κλήση για την αστυνομία και δεν έβρισκαν κανέναν στο τηλέφωνο. Φοβόταν για την κόρη της και πήγε στο σπίτι για να την σώσει αλλά όταν τον αντίκρυσε που ήταν μέσα στο σπίτι, εκείνη φοβήθηκε και προσπάθησε να στρίψει το αμάξι για να φύγει.

Αυτός όμως όταν την είδε μέσα στο αμάξι, πήδηξε από το μπαλκόνι πάνω στο αυτοκίνητο και την πυροβόλησε με την καραμπίνα». Κάποιος την προειδοποίησε αρχικά ότι “αυτός είναι στο σπίτι σου” και μετά της έστελνε συνέχεια ο ίδιος απειλητικά μηνύματα», σημείωσε.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk