ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ στην Αλεξανδρούπολη: 81χρονος Σκότωσε την 73χρονη Σύζυγό του με Κατσαβίδι

Αποκαλύψεις από την Ιατροδικαστική Εξέταση

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί το περιστατικό δολοφονίας στην Αλεξανδρούπολη. Ο 81χρονος σύζυγος σκότωσε την 73χρονη γυναίκα του με 12 μαχαιριές, όπως αποκαλύπτει η ιατροδικαστική εξέταση. Τα τραύματα που έφερε η άτυχη γυναίκα εντοπίζονται στο αριστερό ημιθωράκιο και στην αριστερή τραχηλική χώρα, ενώ το φονικό όπλο ήταν μαχαίρι και όχι κατσαβίδι όπως είχε αναφερθεί αρχικά.

Άγρια Πρωτοφανή Επίθεση

Ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης χαρακτήρισε την επίθεση ως άγρια και πρωτοφανή. Η γυναίκα βρέθηκε στην κουζίνα πεσμένη μέσα σε μία λίμνη αίματος και ο θάνατός της ήταν ακαριαίος. Δίπλα στο μαχαίρι εντοπίστηκε και ένα ακονιστήρι, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο ηλικιωμένος πιθανότατα ακόνισε πρώτα το μαχαίρι πριν το χρησιμοποιήσει για την αποτρόπαια πράξη του.

Απόπειρα Αυτοκτονίας και Άμεση Κλήση των Αρχών

Μετά τη δολοφονία, ο 81χρονος προσπάθησε να αυτοκτονήσει πίνοντας χλωρίνη. Οι αρχές ειδοποιήθηκαν γύρω στις 9:10 το πρωί από γείτονες στην περιοχή της οδού Πλωτινουπόλεως, οι οποίοι άκουσαν φασαρία και κραυγές από την κατοικία του ζευγαριού. Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 9:08, γείτονας είδε τον ηλικιωμένο να βγαίνει στο μπαλκόνι και να φωνάζει «σκότωσα τη γυναίκα μου».

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk