ΚΟΣΜΟΣ

ΣΟΚ στην Αγγλία: Ασθενοφόρο εξερράγη ενώ λίγα λεπτά πριν είχε αφήσει ασθενή [Βίντεο]

Το ασθενοφόρο εκρήγνυται μετά από παραμονή στο νοσοκομείο

Ένα ασθενοφόρο στο Barton-under-Needwood της Βρετανίας εκρήγνυται λίγα λεπτά μετά την αποχώρηση μιας 91χρονης ασθενούς από αυτό. Ο David και η Marilyn Brinklow βρίσκονταν στον κήπο τους, απολαμβάνοντας ένα φλιτζάνι τσάι, όταν ξαφνικά άκουσαν έναν τεράστιο κρότο και είδαν φλόγες να ξεπηδούν από το ασθενοφόρο.

Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο

Οι Brinklow κατέγραψαν τη στιγμή της έκρηξης σε ένα βίντεο. Στο βίντεο φαίνονται δύο νοσηλευτές να οδηγούν την ασθενή στο σπίτι της. Ένας από τους νοσηλευτές φαίνεται να ελέγχει το ασθενοφόρο, αφού ένας περαστικός είδε καπνό να βγαίνει από τον κινητήρα και τους ειδοποίησε. Λίγα λεπτά αργότερα, το όχημα εκρήγνυται με τέτοια δύναμη που η οροφή του σκίζεται και πετάει 50 πόδια στον αέρα πριν συντριβεί στο γκαράζ των Brinklow.

Ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί

Παρόλη την εντυπωσιακή έκρηξη, ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Οι Brinklow και οι νοσηλευτές κατάφεραν να απομακρυνθούν από το ασθενοφόρο πριν αυτό εκραγεί. Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστώσουν την αιτία της έκρηξης.

Το περιστατικό αυτό υπενθυμίζει τη σημασία της ασφάλειας και της προσοχής κατά τη χρήση οχημάτων υπηρεσιών υγείας. Είναι σημαντικό να ελέγχονται τα οχήματα τακτικά και να λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προληπτικής συντήρησης, προκειμένου να αποφεύγονται τέτοιου είδους ατυχήματα.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk