ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ προκαλεί ο θάνατος 68χρονης γυναίκας σε εστιατόριο του Αναύρου

Αιφνίδια Κατάρρευση σε Εστιατόριο

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου μιας 68χρονης γυναίκας, η οποία πήγε με φίλη της για φαγητό σε εστιατόριο του Αναύρου. Το περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ, όταν η γυναίκα, που βρισκόταν εκεί με μια φίλη της για να φάνε και να περάσουν όμορφα, της είπε πως δεν αισθανόταν καλά.

Κλήση του Ασθενοφόρου και Κατάρρευση

Αμέσως κλήθηκε το ασθενοφόρο προκειμένου να την παραλάβει. Κατά τη διάρκεια της αναμονής για να φτάσει το ΕΚΑΒ, η γυναίκα κατέρρευσε. Στο πλευρό της έσπευσαν για βοήθεια άτομα που γνώριζαν ΚΑΡΠΑ, προσπαθώντας να τη βοηθήσουν μέχρι να φτάσει η ιατρική βοήθεια.

Μεταφορά στο Νοσοκομείο και Θλιβερή Εξέλιξη

Λίγο αργότερα, στο σημείο κατέφθασε το ασθενοφόρο που την μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν και η γυναίκα κατέληξε. Το περιστατικό έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία, καθώς η γυναίκα πήγε απλά για να απολαύσει μια βραδιά με φίλη της και κατέληξε σε τραγωδία.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk