ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σοκ με τον Πρησμένο Αστράγαλο του Μέσι στον Τελικό του Κόπα Αμέρικα (Pic)

Ο Απρόοπτος Τραυματισμός του Μέσι

Ο τελικός του Κόπα Αμέρικα ανάμεσα στην Αργεντινή και την Κολομβία ήταν γεμάτος ένταση και αγωνία. Ωστόσο, το γεγονός που προκάλεσε το μεγαλύτερο σοκ στους φιλάθλους ήταν ο τραυματισμός του Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο στο 66ο λεπτό, αφήνοντας τη θέση του στον Νίκο Γκονζάλες, λόγω ενός χτυπήματος στον αστράγαλο.

Η Σοκαριστική Εικόνα

Λίγα λεπτά αργότερα, η τηλεοπτική κάμερα έδειξε την εικόνα με τον πρησμένο αστράγαλο του Μέσι, προκαλώντας σοκ στους fans του. Η εικόνα αυτή έγινε γρήγορα viral στα κοινωνικά δίκτυα, με πολλούς να εκφράζουν την ανησυχία τους για την κατάσταση του αστέρα της Αργεντινής.

Η Νίκη της Αργεντινής

Παρά τον τραυματισμό του Μέσι, η Αργεντινή κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 της Κολομβίας, κατακτώντας το τρόπαιο για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Η στιγμή που ξεχώρισε, όμως, ήταν τα δάκρυα του Μέσι, ο οποίος φάνηκε να επηρεάζεται βαθιά από τον τραυματισμό του.

Ο τραυματισμός του Μέσι αναμένεται να αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης για αρκετό καιρό, καθώς οι φίλαθλοι περιμένουν νέα για την κατάστασή του και την επιστροφή του στα γήπεδα.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk