ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τη γυναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής [Βίντεο]

Ένα τραγικό περιστατικό συγκλονίζει την κοινωνία μας. Η 28χρονη Κυριακή έπεσε νεκρή έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων από τις μαχαιριές του πρώην συντρόφου της.

Το άψυχο κορμί της Κυριακής βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος ακριβώς έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, μόλις λίγα μέτρα από την είσοδο του κτιρίου. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ένας αστυνομικός βρισκόταν στο φυλάκιο του τμήματος, αλλά δυστυχώς δεν αντέδρασε έγκαιρα για να προστατέψει την Κυριακή. Μόνο όταν ο άνδρας είχε ήδη σκοτώσει τη νεαρή γυναίκα, ο αστυνομικός παρενέβη.

Την ώρα που ο 39χρονος πρώην σύντροφος της τη μαχαίρωνε, στο φυλάκιο του τμήματος υπήρχε ένας αστυνομικός. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αντέδρασε και παρενέβη μόνο αφού ο άνδρας είχε σκοτώσει τη νεαρή κοπέλα με ένα κουζινομάχαιρο.

Στη συνέχεια ο δράστης αυτοτραυματίστηκε, ο αστυνομικός βγήκε από το φυλάκιο και κλώτσησε το μαχαίρι.

Μπορεί στα social media να έδειχναν ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι, αλλά πίσω από τις κλειστές πόρτες όμως αυτό το κορίτσι ζούσε το απόλυτο μαρτύριο στα χέρια του συντρόφου της που έμελλε να γίνει ο δολοφόνος της.

Είναι ανατριχιαστικό το μήνυμα φίλης της κάτω από μία ανάρτηση της: «Πάντα έτσι να είστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι έτσι θέλω να σας βλέπω ΠΑΝΤΟΤΕ».

Μόνο οι πολύ κοντινοί της άνθρωποι φαίνεται πως γνώριζαν τι περνούσε αυτό το κορίτσι στα χέρια του 39χρονου. Η τελευταία τους κοινή φωτογραφία ήταν τον περασμένο Νοέμβριο. Τους τελευταίους 4 μήνες το ζευγάρι είχε χωρίσει, κάτι που όπως φαίνεται ποτέ δεν δέχτηκε ο 39χρονος.

«(Είχε παραπονεθεί) ότι την έδερνε κιόλας αυτός, την χτυπούσε πάρα πολύ. Πολλές φορές δεν μου έλεγε τα μυστικά της», είπε η γιαγιά της 28χρονης, στο Mega, αποκαλύπτοντας όλα όσα έζησε η εγγονή της στα χέρια του 39χρονου.

«Έδερνε την Κυριακούλα μας, την είχε στείλει μέχρι και στο νοσοκομείο» αποκάλυψε. «Μια φορά είχε πάει (στο νοσοκομείο). Στο πρόσωπο, στα πλευρά, παντού. Πάρα πολύ ξύλο, γιατί από το πολύ ξύλο είχε πάει και μετά δεν μου είπε τίποτα για να μην στεναχωρηθώ; Δεν ξέρω, το έκρυψε», συμπλήρωσε η γιαγιά της 28χρονης.

Πορεία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στους Αγίους Αναργύρους για τη γυναικοκτονία 28χρονης από τον πρώην σύντροφό της, λίγα μέτρα έξω από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Διαδηλωτές και διαδηλώτριες συγκεντρώθηκαν αρχικά στην πλατεία Αγίων Αναργύρων και κατευθύνθηκαν μέχρι το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων, με συνθήματα «Χτίζουμε ασπίδα προστασίας απέναντι στη βία και στη γυναικεία ανισοτιμία», «Καμία άλλη ποτέ ξανά δολοφονημένη» και «Καμία μόνη-Καμία άλλη δολοφονημένη»

Δείτε τα βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk