ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ για μαθήτρια στην Πάτρα: Είδε γυμνές φωτογραφίες της στο διαδίκτυο

Η Σοκαριστική Ανακάλυψη

Μια ανήλικη μαθήτρια από την Πάτρα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, καθώς ανακάλυψε τυχαία ότι κυκλοφορούν στο διαδίκτυο παραποιημένες φωτογραφίες της με ροζ περιεχόμενο. Αυτή η κακόβουλη ενέργεια πιθανώς προήλθε από άγνωστο δράστη, ο οποίος χρησιμοποίησε μια φωτογραφία της από τα social media και με τη διαδικασία μοντάζ παρουσίασε την ανήλικη γυμνή.

Οι Επιπτώσεις στην Ψυχολογία της Νέας

Η ανακάλυψη αυτών των φωτογραφιών προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην κοπέλα, που ένιωσε αβοήθητη και ντροπιασμένη. Όταν ενημερώθηκε από μια φίλη της για την ύπαρξη της ψευδούς φωτογραφίας, ξέσπασε σε κλάματα και βρήκε τη δύναμη να μιλήσει στους γονείς της. Η κατάσταση αυτή είναι ενδεικτική των σοβαρών ψυχολογικών επιπτώσεων που μπορεί να έχει μια τέτοια κακοποίηση σε νέες κοπέλες.

Η Αντίδραση και οι Νομικές Ενέργειες

Η μητέρα της ανήλικης έσπευσε να καταγγείλει το γεγονός στη υποδιεύθυνση ασφαλείας Πάτρων, υποβάλλοντας μήνυση κατά αγνώστων. Οι αστυνομικές αρχές ενήργησαν άμεσα και προχώρησαν στην ταυτοποίηση του δράστη. Μέχρι στιγμής, η έρευνα αποκάλυψε ότι το επίμαχο υλικό δεν είχε διακινηθεί μέσω των σελίδων της κοπέλας, γεγονός που υποδεικνύει τη σοβαρότητα της υπόθεσης και τον τρόπο με τον οποίο οι ανήλικοι μπορούν να γίνουν θύματα κακόβουλης online δραστηριότητας.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk