ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ για Εργαζόμενους σε Επιχείρηση της Κορίνθου: Ληστές Εισέβαλαν και τους Χτύπησαν

Εφιαλτικές Στιγμές για τους Εργαζόμενους

Σοκαριστικά γεγονότα εκτυλίχθηκαν νωρίς τα ξημερώματα της Δευτέρας σε επιχείρηση στην Κόρινθο, όπου τρεις εργαζόμενοι έζησαν εφιαλτικές στιγμές στα χέρια επτά αδίστακτων κακοποιών. Οι ληστές, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισέβαλαν στην επιχείρηση αφού πρώτα είχαν κλείσει τον γενικό διακόπτη παροχής ρεύματος.

Βίαιη Εισβολή

Σύμφωνα με πληροφορίες από το korinthostv.gr, οι δράστες έσπασαν τις πόρτες της επιχείρησης και εισήλθαν στον χώρο όπου διέμεναν οι τρεις εργαζόμενοι. Εκεί τους ακινητοποίησαν, τους απείλησαν με χρήση μαχαιριού και λοστών, και τους χτύπησαν στο κεφάλι και σε σημεία του σώματός τους. Οι επιθέσεις αυτές προκάλεσαν φόβο και τραυματισμό στους εργαζομένους.

Σχεδιασμένη Ληστεία

Οι ληστές ήταν καλά προετοιμασμένοι και γνώριζαν λεπτομέρειες για την επιχείρηση. Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης, οι δράστες γνώριζαν πόσους εργαζόμενους απασχολεί η επιχείρηση, πού διέμεναν, καθώς και πότε τους καταβλήθηκε η μισθοδοσία. Με βάση αυτές τις πληροφορίες, αναζήτησαν την λεία τους κάνοντας «άνω κάτω» όλους τους χώρους της επιχείρησης.

Αποκάλυψη Μαρτυρίας

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι η εν λόγω επιχείρηση έγινε στόχος επειδή οι δράστες ήξεραν πολλές λεπτομέρειες για την εσωτερική λειτουργία της. Δείτε περισσότερα για αυτή την τρομακτική ληστεία και τον αντίκτυπό της στις ζωές των εργαζομένων παρακάτω στο βίντεο που δημοσιεύτηκε από το korinthostv.gr.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk