ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαριστικό Βίντεο Ντοκουμέντο Από Τροχαίο με Παράσυρση 17χρονης στη Λεωφόρο Αθηνών

Το Τροχαίο Ατύχημα στη Λεωφόρο Αθηνών

Ένα σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο με παράσυρση της 17χρονης στη λεωφόρο Αθηνών τα ξημερώματα της Τετάρτης έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Στο βίντεο, αποτυπώνεται η στιγμή που το Ι.Χ. κινείται με μεγάλη ταχύτητα στη λεωφόρο Αθηνών, στο ρεύμα προς Σκαραμαγκά, στις 5:20 τα ξημερώματα.

Η Στιγμή της Παράσυρσης

Όπως φαίνεται, ο οδηγός κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα και παρασέρνει τη 17χρονη, η οποία βγήκε στον κεντρικό δρόμο για να τον διασχίσει. Ο οδηγός, όμως, αντί να σταματήσει για να τη βοηθήσει, την εγκατέλειψε αιμόφυρτη και εξαφανίστηκε από το σημείο. Το κορίτσι παρέμεινε στο σημείο και για αρκετά λεπτά, κανένα όχημα δε σταμάτησε για να τη βοηθήσει.

Η Κατάσταση της 17χρονης και Αναζήτηση του Οδηγού

Μετά από αρκετή ώρα, η 17χρονη μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις της, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο οδηγός του λευκού Ι.Χ. που την παρέσυρε αναζητείται, και οι αρχές καλούν οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk