ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαριστική Καταγγελία στον Βόλο: Παρενόχληση 9χρονου από 24χρονη

Σοκαριστική Καταγγελία στον Βόλο

Η κοινωνία του Βόλου βρίσκεται σε σοκ μετά την καταγγελία για παρενόχληση ενός 9χρονου αγοριού από μία 24χρονη γυναίκα. Σύμφωνα με τη μητέρα του παιδιού, η νεαρή γυναίκα έστειλε μηνύματα στο ανήλικο αγόρι, ζητώντας του να της στείλει φωτογραφίες του. Τα μηνύματα αυτά διαγράφηκαν αργότερα, προκειμένου να μην αποκαλυφθεί η αρρωστημένη δράση της.

Η Αντίδραση της Μητέρας

Η μητέρα του 9χρονου ανακάλυψε τα μηνύματα και, σοκαρισμένη από το περιεχόμενό τους, προχώρησε άμεσα σε καταγγελία. Η 24χρονη γυναίκα εργαζόταν σε επιχείρηση που σχετίζεται με ανήλικα παιδιά, όπου σύχναζε το αγόρι με τον πατέρα του, προκειμένου να περνάει τον χρόνο του.

Η Δράση της 24χρονης

Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης προκαλούν σοκ και ανησυχία στην τοπική κοινωνία. Η 24χρονη φέρεται να έστελνε μηνύματα στο παιδί, ζητώντας του να τα σβήσει, για να μην γίνει αντιληπτή η δράση της. Η μητέρα, ωστόσο, κατάφερε να εντοπίσει τα μηνύματα πριν διαγραφούν και να καταγγείλει το περιστατικό στις αρχές.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk