ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό Τροχαίο στα Χανιά: Μηχανή Παρέσυρε Σκύλο – Στο νοσοκομείο ο οδηγός

Μηχανή Παρέσυρε Σκύλο

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ στην παλαιά εθνική οδό Χανίων – Κισάμου, στο Καλαμάκι. Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 11 το βράδυ και προκάλεσε αναστάτωση στην περιοχή.

Λεπτομέρειες του Ατυχήματος

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα νεαρό άτομο οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του όταν ξαφνικά ένας σκύλος επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο. Η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη, με αποτέλεσμα η μηχανή να πέσει πάνω στο ζώο. Ο σκύλος βρήκε ακαριαίο θάνατο από την πρόσκρουση.

Κατάσταση του Οδηγού

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας έπεσε στο οδόστρωμα και τραυματίστηκε. Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ. Παρέλαβαν τον τραυματία, ο οποίος είχε τις αισθήσεις του, και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Χανίων για περαιτέρω ιατρική φροντίδα.

Έρευνα των Αρχών

Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τροχαίο. Η ασφάλεια στους δρόμους είναι ζήτημα ύψιστης σημασίας και τέτοια ατυχήματα επισημαίνουν την ανάγκη για μεγαλύτερη προσοχή τόσο από τους οδηγούς όσο και από τους πεζούς.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk