ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό Τροχαίο Ατύχημα στη Ρόδο: Σύγκρουση Φορτηγού με Αυτοκίνητο

Σύγκρουση στην Εθνική Οδό Ρόδου – Λίνδου

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη το απόγευμα της τρίτης (10/9) στην εθνική οδό Ρόδου – Λίνδου, συγκεκριμένα στον κόμβο για Λαδικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σφοδρή σύγκρουση σημειώθηκε μεταξύ ενός φορτηγού και ενός επιβατικού αυτοκινήτου.

Τραυματισμένοι και Διάσωση

Από τη σύγκρουση, εγκλωβίστηκαν δύο άτομα στο αυτοκίνητο, οι οποίοι είναι ένα ζευγάρι Ελλήνων. Οι τραυματίες χρειάστηκαν άμεση βοήθεια και οι πυροσβέστες της Ρόδου έσπευσαν στον τόπο του ατυχήματος. Χάρη στην ταχεία παρέμβαση των διασωστών, οι τραυματίες απεγκλωβίστηκαν από το όχημα και μεταφέρθηκαν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο της Ρόδου από τους διασώστες του ΕΚΑΒ.

Κυκλοφοριακή Δυσχέρεια και Έρευνα

Οι οδηγοί που διέρχονται από τον κόμβο του Λαδικού καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς ενδέχεται να προκύψουν κυκλοφοριακές δυσχέρειες και στα δύο ρεύματα. Σημειώνεται ότι η τροχαία Ρόδου διενεργεί έρευνα για τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος, το οποίο σχεδόν έγινε μια νέα τραγωδία στην άσφαλτο.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk