ΕΛΛΑΔΑ

Σε Εξέλιξη η Πυρκαγιά στον Βρανά Μαραθώνα: Εκτροπή Κυκλοφορίας και Εναέρια Βοήθεια

Πυρκαγιά στον Βρανά Μαραθώνα

Μία πυρκαγιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Βρανάς στον Μαραθώνα. Στο σημείο επιχειρούν 34 πυροσβέστες, 8 οχήματα, και 2 ομάδες πεζοπόρου της 1ης ΕΜΟΦΕ. Εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ παρέχουν επίσης συνδρομή.

Εναέριες και Επίγειες Δυνάμεις στην Καταπολέμηση

Για την κατάσβεση της φωτιάς έχουν κινητοποιηθεί και 3 ελικόπτερα της πυροσβεστικής. Η συντονισμένη δράση των εναέριων και επίγειων δυνάμεων στοχεύει στην ταχεία αντιμετώπιση της πυρκαγιάς, με στόχο την αποφυγή επέκτασής της σε κατοικημένες περιοχές.

Εκτροπή Κυκλοφορίας και Μέτρα Ασφαλείας

Λόγω της φωτιάς, διενεργείται εκτροπή κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Πλαταιών και Αυλώνος. Οι αρχές καλούν τους οδηγούς να ακολουθούν τις υποδείξεις και να αποφεύγουν την περιοχή για την ασφάλειά τους. Οι πολίτες που βρίσκονται κοντά στην πληγείσα περιοχή καλούνται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

Η κατάσταση παραμένει σε εξέλιξη και οι δυνάμεις πυρόσβεσης συνεχίζουν να επιχειρούν με στόχο την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk