LIFESTYLE

Ρένα Μόρφη για Δημοσιογράφους: «Για μένα ήταν ο απόλυτος βιασμός της ιδιωτικότητας…»

Η Ανακοίνωση της Εγκυμοσύνης

Η Ρένα Μόρφη, γνωστή τραγουδίστρια και μέλος του συγκροτήματος Imam Baildi, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Αυγή και τον δημοσιογράφο Χρήστο Τζίφα. Σε αυτή την συνέντευξη, η Ρένα Μόρφη εξέφρασε την ενόχλησή της για την πρόωρη αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της κατά την περίοδο των γυρισμάτων της εκπομπής «Μουσικό Κουτί». Η ίδια μοιράστηκε ότι ήταν 8μιση μηνών έγκυος και προσπαθούσε να το κρατήσει μυστικό.

Η Συμμετοχή στο ‘Μουσικό Κουτί’

Η Ρένα Μόρφη μίλησε επίσης για την εμπειρία της στην εκπομπή «Μουσικό Κουτί» όπου συμμετείχε για τέσσερα ολόκληρα χρόνια στο πλευρό του Νίκου Πορτοκάλογλου. Η πρώτη της χρονιά στην εκπομπή ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς προσπαθούσε να βρει τον χώρο της και να μην αποσπαστεί από την εγκυμοσύνη της.

Η Δύσκολη Πρώτη Χρονιά

Η τραγουδίστρια παραδέχεται ότι η πρώτη χρονιά ήταν γεμάτη άγχος και ταλαιπωρία. «Είχα πάρα πολύ τον νου μου σε αυτό. και επειδή με ταλαιπώρησε λίγο και η εγκυμοσύνη, ήταν πολύ αγχωτικό. ήταν δύσκολη η πρώτη χρονιά για μένα και η δεύτερη μετά που θήλαζα και είχα το μωρό. η πρώτη ειδικά, γιατί ήταν όλα αχαρτογράφητα νερά: και η τηλεόραση και η εγκυμοσύνη», περιγράφει στη συνέχεια της συνέντευξης η τραγουδίστρια.

Συμπεράσματα

Η Ρένα Μόρφη μοιράστηκε με τον δημοσιογράφο Χρήστο Τζίφα την προσωπική της εμπειρία από την τηλεοπτική της συμμετοχή και την εγκυμοσύνη της, δίνοντας μια ειλικρινή εικόνα των προκλήσεων που αντιμετώπισε. Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της χωρίς την έγκρισή της ήταν ένα θέμα που την ενόχλησε βαθιά, αλλά παρά τις δυσκολίες, κατάφερε να συνεχίσει με επιτυχία τη συμμετοχή της στην εκπομπή.

Δεν ήξερα τις διαστάσεις που μπορεί να πάρει η έκθεση σε σχέση με την προσωπική μου ζωή. Θυμάμαι ότι είχε μαθευτεί πολύ νωρίς, πριν την πρώτη βασική εξέταση. Με είχε τσακίσει, γιατί είναι κάτι πολύ προσωπικό. Μαθεύτηκε πολύ νωρίς και μπορεί να πάει κάτι στραβά και δεν θέλεις αυτό το πράγμα να το ζήσεις», εξομολογείται η Ρένα Μόρφη.

«Για μένα ήταν ο απόλυτος βιασμός της ιδιωτικότητας. Είναι κάτι ιερό και ευάλωτο μία εγκυμοσύνη και δεν χρειάζεται τώρα να το εκμεταλλευτεί κάποιος για να βγάλει ένα αρθράκι που πραγματικά δεν ενδιαφέρει κανέναν. Ήταν μια είδηση που προσπάθησα οπωσδήποτε να την κρατήσω. Τελικά, δεν τη σεβάστηκαν και την έβγαλαν», είπε στεναχωρημένη η Ρένα Μόρφη

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk