ΕΛΛΑΔΑ

Πόρος: Εντοπίστηκε σορός που μοιάζει με την εξαφανισμένη Σταυρούλα [Βίντεο]

Το θρίλερ εξαφάνισης της Σταυρούλας φαίνεται να κλείνει με τον χειρότερο τρόπο. Μετά από αρκετούς μήνες αγωνίας, η σορός που εντοπίστηκε στον Πόρο λίγες ημέρες μετά την εξαφάνισή της, ανήκει πιθανότατα στην 53χρονη γυναίκα. Η σορός που βρισκόταν σε αρχική σήψη, εντοπίστηκε από τους επιβάτες θαλαμηγού με σημαία Μάλτας οι οποίοι και ενημέρωσαν το λιμεναρχείο Πόρου.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, πάνω στη σορό βρέθηκε ένα ρολόι που ανήκει στην εξαφανισθείσα γυναίκα. Επίσης, σύμφωνα με πηγές από την ΕΛ.ΑΣ., η σορός φέρει ένα χαρακτηριστικό σημάδι που είχε και η Σταυρούλα, ενισχύοντας έτσι την υπόθεση ότι πρόκειται για το πτώμα της εξαφανισθείσας.

Ωστόσο, για να γίνει και επίσημα η ταυτοποίηση, απαιτούνται τα αποτελέσματα από την εξέταση του γενετικού υλικού. Αυτή η διαδικασία θα επιβεβαιώσει οριστικά την ταυτότητα της σορού και θα ολοκληρώσει την έρευνα για την εξαφάνιση της Σταυρούλας.

Δυστυχώς, το πιθανότερο σενάριο είναι ότι πρόκειται για ένα τραγικό δυστύχημα. Η εξαφάνιση και η τελική εξέλιξη της υπόθεσης αποτελούν μια θλιβερό υπενθύμιση για την αναζήτηση λύσεων και πρόληψης σε παρόμοιες περιπτώσεις. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα  της αυτοκτονίας.

«Δεν έχουν προκύψει στοιχεία μέχρι στιγμής που να δείχνουν εγκληματική ενέργεια. Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για δυστύχημα καθώς η γυναίκα φορούσε μαγιό. Όταν κάποιος θέλει να αυτοκτονήσει δεν είναι σύνηθες να αλλάζει ρούχα και πολύ περισσότερο να φοράει μαγιό. Επίσης υπάρχουν μαρτυρίες ότι την είδαν να μπαίνει στη θάλασσα» σημείωσαν χαρακτηριστικά.

Αυτό που εξετάζεται από τις Αρχές είναι η γυναίκα να μπήκε στη θάλασσα και, βρισκόμενη υπό την επήρεια φαρμάκων, να έχασε τις αισθήσεις της, να πνίγηκε και να παρασύρθηκε μέχρι τον Πόρο.