LIFESTYLE

Πόπη Μαλλιωτάκη: Η Φιλία με τη Μαρίνα Σταυράκη – «Βγαίνουμε για ποτό, για χορό και μας φλερτάρουν»

Η Σχέση Φιλίας με τη Μαρίνα Σταυράκη

Η Πόπη Μαλλιωτάκη μοιράστηκε πρόσφατα την εμπειρία της σχετικά με τη μακροχρόνια φιλία της με τη Μαρίνα Σταυράκη. «Τη Μαρίνα την ξέρω πάνω από τρία χρόνια», είπε η τραγουδίστρια. Η φιλία τους είναι γεμάτη αμοιβαία υποστήριξη και εκτίμηση. Σύμφωνα με την Πόπη, η Μαρίνα είναι μια πηγή γνώσης από την οποία μπορεί κανείς να μάθει πολλά.

Φωτογραφίες και Φίλτρα

Αναφορικά με το θέμα των φίλτρων στις φωτογραφίες της, η Πόπη Μαλλιωτάκη δήλωσε ότι δεν την ενοχλούν τα σχόλια που δέχεται. «Ούτε τη Μαρίνα την πειράζουν», τόνισε, υπογραμμίζοντας ότι αυτές οι τεχνικές βοηθούν να αναδείξουν την προσωπική τους αισθητική. Είναι σημαντικό να ενθαρρύνουμε τη θετική άποψη που προσφέρουν αυτά τα εργαλεία στον κόσμο των social media.

Έξοδος και Κοινωνική Ζωή

Η τραγουδίστρια προχώρησε να μιλήσει για τις κοινές τους εξόδους, λέγοντας: «Βγαίνουμε για ποτό, για χορό και μας φλερτάρουν». Η κοινωνική ζωή και η αλληλεπίδραση με άλλους είναι αναγκαίες για την υγιή ψυχολογία και ενισχύουν το δεσμό τους. Αυτή η δυνατή φιλία συνοδεύεται από αυθορμητισμό και απόλαυση των μικρών στιγμών.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Με τη Μαρίνα βγαίνουμε για ποτό, για χορό και μας φλερτάρουν. Δεν φοράμε πλερέζες».

Αναφέρθηκε επιπλέον, στον γιο της Μαρίνας Σταυράκη. «Η Μαρίνα είναι αυτάρκης, έχει τη δουλειά της και δεν έχει καμία ανάγκη. Ξέρω κάποια πράγματα και μου είναι δύσκολο να μιλήσω», σημείωσε.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Αυτό που περνάνε είναι μια κρίση και πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση για το παιδί. Δεν είναι πολύ καλά ψυχολογικά με όλο αυτό που συμβαίνει, αλλά θα συνέλθει κάποια στιγμή».

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk