ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοφανές περιστατικό: Στο νοσοκομείο 6χρονη λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ – Συνελήφθη η μητέρα της

Πρωτοφανές περιστατικό στον Πύργο  με ένα 6χρονο κοριτσάκι ως θύμα

Την Δευτέρα (8/4), σημειώθηκε ένα πρωτοφανές περιστατικό στον πύργο, με ένα 6χρονο κοριτσάκι να γίνεται θύμα υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μικρή κατάφερε να ξεφύγει από την προσοχή της μητέρας της και να καταναλώσει μεγάλη ποσότητα κρασιού, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει.

Η μητέρα συνελήφθη με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο

Η μικρή μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, ενώ οι γιατροί ειδοποίησαν την αστυνομία για το περιστατικό. Αποτέλεσμα αυτού ήταν η σύλληψη της 34χρονης μητέρας της, με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Η υγεία του παιδιού παρακολουθείται και αναμένεται εξιτήριο

Οι γιατροί παρακολουθούν προσεκτικά την πορεία της υγείας του παιδιού και δίνουν καθησυχαστικά νέα. Όλα δείχνουν πως ακόμα και εντός της ημέρας, το κοριτσάκι θα πάρει εξιτήριο και θα μπορέσει να επιστρέψει στο σπίτι της. Αναμένεται επίσης να αποκαλυφθούν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση, όπως οι συνθήκες υπό τις οποίες η 6χρονη βρήκε το κρασί και τι ακριβώς έκανε η μητέρα της εκείνη τη στιγμή.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk