LIFESTYLE

Πρίγκιπας William: Παραβρέθηκε στα Βραβεία Bafta χωρίς την Kate Middleton [Βίντεο]

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας, William, παραβρέθηκε στην Τελετή Απονομής των Βραβείων Bafta την Κυριακή το βράδυ, παρόλο που περνά μία από τις πιο δύσκολες φάσεις της ζωής του. Ως πρόεδρος των βραβείων, ο William απολογήθηκε για την απουσία της Kate Middleton, η οποία αναρρώνει από μία σοβαρή επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Παρόλο που η αιτία της επέμβασης δεν έχει γίνει γνωστή, ο William εξέφρασε την αγάπη του για τα βραβεία και υποσχέθηκε να φτιάξει τη δική του λίστα ταινιών που θα πρέπει να δει.

Εκτός από τα προβλήματα υγείας της Kate, ο William έχει αναλάβει επιπλέον καθήκοντα λόγω της αρρώστιας του πατέρα του, βασιλιά Charles, που πρόσφατα διαγνώστηκε με καρκίνο. Παρ’ όλα αυτά, ο πρίγκιπας βρήκε χρόνο να επισημάνει ότι είναι μεγάλος φαν του σκηνοθέτη Christopher Nolan και δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να δει την ταινία Oppenheimer, που ήταν η μεγάλη νικήτρια στα βραβεία Bafta.

Ο William είχε επίσης την ευκαιρία να συναντήσει μερικά μεγάλα ονόματα της show business, όπως ο David Beckham και η Cate Blanchett. Τα προηγούμενα χρόνια, ο William παρευρισκόταν πάντα στα βραβεία Bafta με την Kate, και ελπίζουμε ότι του χρόνου θα είναι πάλι μαζί σε αυτήν τη σημαντική εκδήλωση. Μεταξύ άλλων, βραβεύτηκε και η Emma Stone, που αναδείχθηκε νικήτρια σε μία από τις κατηγορίες.

Ο Πρίγκιπας William συνεχίζει να ασκεί τα καθήκοντά του με αφοσίωση, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει τόσο προσωπικά όσο και οικογενειακά.